Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes Endívia recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
8 fej endívia saláta
1,5 dl tejszín
6 dkg vaj
3 dkg glukonon vagy porcukor
ízlés szerint só
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint őrölt fehér bors

Elkészítés:
Az endívia külső leveleit eltávolítjuk, majd jól átmossuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, ebbe rakjuk a salátaleveleket, sózzuk, borssal, cukorral (glukononnal), szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a tejszínt és a felolvasztott vajat. Letakarjuk alufóliával, és közepesen előmelegített sütőben megpároljuk kb. 15 perc alatt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csokoládékrém » Tejszínes eperkrémleves » Epres tejszínes túrós » Tejszínes-zöldséges tészta
» Tejszínes hagymaleves » Tejszínes csülkös csusza » Gombás tejszínes csirke » Tejszínes karfiolleves
» Epres-Tejszínes Túrótorta » Barackos tejszínes csirke » Tejszínes sajtkrémleves » Sajtos-tejszínes kotlett
» Babos tejszines csirkemáj » Tejszínes cukini főzelék » Tejszínes karalábéleves » Cukkinis tejszínes tészta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.