Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes Endívia recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
8 fej endívia saláta
1,5 dl tejszín
6 dkg vaj
3 dkg glukonon vagy porcukor
ízlés szerint só
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint őrölt fehér bors

Elkészítés:
Az endívia külső leveleit eltávolítjuk, majd jól átmossuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, ebbe rakjuk a salátaleveleket, sózzuk, borssal, cukorral (glukononnal), szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a tejszínt és a felolvasztott vajat. Letakarjuk alufóliával, és közepesen előmelegített sütőben megpároljuk kb. 15 perc alatt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű tejszínes krumpli » Tejszínes rakott karfiol » Tejszínes sajtos csirke » Tejszínes tükörtojás
» Tejszínes-gombás penne » Tejszínes gombás teszta » Mézes - tejszínes torta » Tejszínes Málnatorta
» Gombás-tejszínes penne » Tejszínes laskagomba » Tejszínes csirke/pulyka » Tejszínes pulykaragu
» Gombás-tejszínes szendvics » Almás-tejszínes csirkemell » Tejszínes alagút » Tejszínes spanyol csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.