Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes Endívia recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
8 fej endívia saláta
1,5 dl tejszín
6 dkg vaj
3 dkg glukonon vagy porcukor
ízlés szerint só
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint őrölt fehér bors

Elkészítés:
Az endívia külső leveleit eltávolítjuk, majd jól átmossuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, ebbe rakjuk a salátaleveleket, sózzuk, borssal, cukorral (glukononnal), szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a tejszínt és a felolvasztott vajat. Letakarjuk alufóliával, és közepesen előmelegített sütőben megpároljuk kb. 15 perc alatt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes, epres fánk » Tejszínes mákos palacsinta » Tejszínes-gombás karfiol » Tejszínes kukorica leves
» Tejszínes lencsekrémleves » Tejszínes zöldborsóleves » Epres-Tejszínes Túrótorta » Tejszínes zöldbabsaláta
» Tejszínes almaleves 2 » Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes epertorta » Tejszínes-gombás szósz
» Tejszínes csülkös csusza » Tejszínes toffee-muffin » Tejszínes eperleves » Tejszínes hús Kati módra


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.