Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes Endívia recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
8 fej endívia saláta
1,5 dl tejszín
6 dkg vaj
3 dkg glukonon vagy porcukor
ízlés szerint só
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint őrölt fehér bors

Elkészítés:
Az endívia külső leveleit eltávolítjuk, majd jól átmossuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, ebbe rakjuk a salátaleveleket, sózzuk, borssal, cukorral (glukononnal), szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a tejszínt és a felolvasztott vajat. Letakarjuk alufóliával, és közepesen előmelegített sütőben megpároljuk kb. 15 perc alatt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes hagymaleves 2. » Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes lúdláb torta » Gombás-tejszínes szendvics
» Tejszínes sajtkrémleves » Gombás-tejszínes penne » Tejszínes, tojásos karfiol » Barackos tejszínes csirke
» Tejszínes pulykahús » Tejszínes mustáros hús » Tejszínes halas tészta » Tejszínes pálcikás jégkrém
» Tejszínes csirkemell » Tejszínes Csokitorta » Endívia főzelék » Tejszínes sült halfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.