Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80dkg pulyka comb,1 fej hagyma,kb 20dkg vaj,só,fehér bors,20 dkg gomba,10 dkg zöldborsó,2dl főzőtejszin. 6 dl víz, 5 dkg liszt, majoránna,delikát, zöldség zöldje

Elkészítés:
A felszeletelt hagymát vajon megpároljuk majd rátesszük a felkockázott husit ízlés szerin ízesítjük a fűszerekkel,majd ha a husi kifehéredett,felöntjük a vizzel.Ha a hús félig megpuhult,akkor a gombát és a borsót is hozzáadjuk.Ha teljesen elkészült,akkor vajas rántást készítünk amit a tejszinnel engedünk fel,és ezzel sűritjük be.Galuskával tálaljuk.

Tanácsok:
Ha esetleg nem tetszik a tejszines rántás akkor tejfölös habarást csináljatok.De igazábol ez a vajas tejszines rántás adja meg a különleges ízét.Jó étvágyat

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: nmarti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszaltszilvás pulykakuglóf » Extra pulykamell » Tejszínes mustáros karaj » Kapros pulykamell
» Tejszínes csirke és tojás » Tejszínes-túrós sütemény » Tejszínes pulykamell » Banános pulykarizottó
» Tejszines álom » Tejszínes gombaszószom » Tejszínes zellerkrémleves » Ananászos pulyka
» Sajtos-bundás pulykamell » Tejszínes szederkrém » Tárkonyos pulyka » Pulykarolád spárgával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.