Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80dkg pulyka comb,1 fej hagyma,kb 20dkg vaj,só,fehér bors,20 dkg gomba,10 dkg zöldborsó,2dl főzőtejszin. 6 dl víz, 5 dkg liszt, majoránna,delikát, zöldség zöldje

Elkészítés:
A felszeletelt hagymát vajon megpároljuk majd rátesszük a felkockázott husit ízlés szerin ízesítjük a fűszerekkel,majd ha a husi kifehéredett,felöntjük a vizzel.Ha a hús félig megpuhult,akkor a gombát és a borsót is hozzáadjuk.Ha teljesen elkészült,akkor vajas rántást készítünk amit a tejszinnel engedünk fel,és ezzel sűritjük be.Galuskával tálaljuk.

Tanácsok:
Ha esetleg nem tetszik a tejszines rántás akkor tejfölös habarást csináljatok.De igazábol ez a vajas tejszines rántás adja meg a különleges ízét.Jó étvágyat

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: nmarti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykaropogós » Kukoricás pulykaragu » Aszaltszilvás pulykakuglóf » Epres-Tejszínes Túrótorta
» Edes-savanyu pulykamell » Sült tészta pulykahússal » Majonézes pulykacsomag » Pulykafasirt
» Tejszínes pulykaszárny » "Mérges pulyka" szelet » Tejszínes zöldséges hús :) » Tejszínes csirke és tojás
» Tejszínes brokkoli » Pulykazúza pörkölt » Cukkinis tejszínes tészta » Tárkonyos pulyka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.