Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 fõ részére :
csirkeaprólék vagy 1/2 kg borjúhús vagy csirkeszárny
1 sárgarépa
1 gyökér
1 karalábé
1 kisebb karfiol
4 gomba
10 dkg zöldborsó
10 dkg zöldbab
1/2 kelkáposzta (szeletekre vágva)
tárkony
citromlé
vaj

1 l tejszín

Elkészítés:
A vajon fehéredésig pároljuk a húst. Beletesszük egyszerre a zöldségeket, megsózzuk és kevés vízben hagyjuk puhulni.
Amikor puha, megszórjuk bõven tárkonnyal, majd 1 citrom levét (ki hogy szereti, mi savanyúbban esszük)belecsavarunk és felöntjük az 1 l tejszínnel.

Tanácsok:
Lehet bele galuskát is tenni, vagy levesbetétet, úgy még gazdagabb. Friss tárkonnyal a legjobb.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes - tejszínes torta » Sütőtökös tejszínes csirke » Tejszínes krumpli » Erdélyi csirke raguleves
» Tejszínes toffee-muffin » Tárkonyos csirkeraguleves » Tejszínes-cukkinis tészta » Tejszínes spanyol csirke
» Sajtos- tejszínes spagetti » Lencsés sertés raguleves » Tejszines hús 4 személyre » Szárnyas raguleves
» Tejszínes sárgadinnyeleves » Gombás-tejszínes penne » Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes Endívia


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.