Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines zöldséges haltál recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
3 rész reszelt sárgarépa, 2 rész apróra vágott csiperkegomba, 1 rész reszelt fehérrépa, 1 rész reszelt zeller, bármilyen fehér husú sovány halfilé, kevés olívaolaj, aprított mandula, só, fehérbors, főzőtejszín

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat kevés olívaolajjal kikenek, majd beleszórom a megsózott reszelt zöldségeket. A halszeleteket sózom és borsózom, majd ráfektetem a zöldségekre. Az egészet megöntözöm kevés főzőtejszínnel (nem kell ellepnie az egészet), majd megszórom az aprított mandulával. Fóliával lefedve 200 C-on kb. 20-25 percig sütöm, majd a fóliát levéve még kb 5-6 percre visszatolom a sütőbe, amíg kicsit megpirul a tetején a hal. Friss olajbogyóval, citrommal és fehérborral nagyon finom, könnyű és egészséges étel.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: allathaz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges hajdina 2. » Tejszínes alagút » Tejszínes sült szabdzsi » Tejszínes pulykaragu
» Tejszínes gombás spagetti » Babos-zöldséges pulykacomb » Csirkés, zöldséges saláta » Thai zöldséges-csirkemell
» Zöldséges tócsni » Tejszínes, tojásos karfiol » Zöldséges rakott tészta » Zöldséges rakottkel
» Zöldséges rizsfelfújt » Tejszines meggytorta » Tejszínes sajtos hús » Zöldséges Rizseshús


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.