Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines zöldséges haltál recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
3 rész reszelt sárgarépa, 2 rész apróra vágott csiperkegomba, 1 rész reszelt fehérrépa, 1 rész reszelt zeller, bármilyen fehér husú sovány halfilé, kevés olívaolaj, aprított mandula, só, fehérbors, főzőtejszín

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat kevés olívaolajjal kikenek, majd beleszórom a megsózott reszelt zöldségeket. A halszeleteket sózom és borsózom, majd ráfektetem a zöldségekre. Az egészet megöntözöm kevés főzőtejszínnel (nem kell ellepnie az egészet), majd megszórom az aprított mandulával. Fóliával lefedve 200 C-on kb. 20-25 percig sütöm, majd a fóliát levéve még kb 5-6 percre visszatolom a sütőbe, amíg kicsit megpirul a tetején a hal. Friss olajbogyóval, citrommal és fehérborral nagyon finom, könnyű és egészséges étel.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: allathaz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges "fasírt" » Tejszínes egresleves » Zöldséges batyu » Fetás-tejszínes pulykamell
» Tejszínes pulyka » Zöldséges-rizses csirkemáj » Sült zöldséges pulyka » Zöldséges tükörtojás.
» Zöldséges-sonkás őzgerinc » Zöldséges Pulykarolád » Zöldséges burgonya leves » Tejszínes-tárkony leves
» Zöldséges virsli wokban » Almás-tejszínes csirkemell » Zöldséges pulyka » Diós-tejszínes kocka


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.