Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hal Karcsi módra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
egy nagyobb ponty(konyhakész)
10 dkg szalonna,
vaj,vagy ráma margarin,
2-3 jonatán alma,

petrezselyem,
citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozom,és a megtisztított hal hasába tömöm,hasra fordítom.
A gerincét több helyen bevagdosom,a vágatokba fagyott szalonnaszeleteket teszek.
A halat erősebben megsózom a szokásosnál.
Apróra vágott zöld petrezselyemmel meghintem,egy kis citromlével meglocsolom.
Vajban gyakori locsolgatással pirosra sütöm.
Burgonyapürével körítve finom vacsora.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti töltött pulykamell » Rizzsel töltött paprika » Töltött csirkemell » Sajttal töltött körte
» Töltött hagyma » Töltött pulyka » Töltött kelkáposzta » Sonkával töltött burgonya.
» Túrófánk andland módra » Zsenge töltött karalábé » Töltött gombóc almával » Sertésborda Gellért módra
» Fettuchini (magyar módra) » Töltött májas tojások » Töltött cukkini paleósan » Csirkecomb kertészné módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.