Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hal Karcsi módra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
egy nagyobb ponty(konyhakész)
10 dkg szalonna,
vaj,vagy ráma margarin,
2-3 jonatán alma,

petrezselyem,
citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozom,és a megtisztított hal hasába tömöm,hasra fordítom.
A gerincét több helyen bevagdosom,a vágatokba fagyott szalonnaszeleteket teszek.
A halat erősebben megsózom a szokásosnál.
Apróra vágott zöld petrezselyemmel meghintem,egy kis citromlével meglocsolom.
Vajban gyakori locsolgatással pirosra sütöm.
Burgonyapürével körítve finom vacsora.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött káposzta » Cukkini leves Erzsi módra » Madártej Kata módra » Töltött tintahal
» Töltött szűzpecsenye » Palócleves Gundel módra » Töltött pulyka nyakbőr » Csirkehússal töltött alma
» Körözött görög módra » Zöldségleves Éva módra » Rizzsel töltött póréhagyma » Tegnapi töltött cukkinim
» Neszmélyi töltött hús » Töltött rántotta » Töltött párnácskák » Sonkával töltött kenyérke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.