Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hal Karcsi módra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
egy nagyobb ponty(konyhakész)
10 dkg szalonna,
vaj,vagy ráma margarin,
2-3 jonatán alma,

petrezselyem,
citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozom,és a megtisztított hal hasába tömöm,hasra fordítom.
A gerincét több helyen bevagdosom,a vágatokba fagyott szalonnaszeleteket teszek.
A halat erősebben megsózom a szokásosnál.
Apróra vágott zöld petrezselyemmel meghintem,egy kis citromlével meglocsolom.
Vajban gyakori locsolgatással pirosra sütöm.
Burgonyapürével körítve finom vacsora.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hortobágyi töltöttpaprika » Fetával töltött paradicsom » Májjal töltött karaj » Albán krémes Emyke módra
» Borsóval töltött karaj » Sajttal töltött cukkini » Kókusszal töltött kifli » Csirke zezsua módra
» Narancsos töltött keksz » Lúdláb torta Emyke módra » Túróval töltött uborka » Lecsóval töltött karaj
» Piskótával töltött piskóta » Sajttal töltött alma » Virslivel töltött csirke » Hideg kutya Emyke modra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.