Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes mustáros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors

Elkészítés:
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes karfiolleves » Mustáros-tejfölös csirke » Tejszínes pogácsa » Tejszínes-túrós sütemény
» Tejszínes gombócleves » Tejszínes kapormártás » Mustáros marhaszelet » Diós-tejszínes kocka
» Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes-gombás penne » Mazsolás-tejszínes harcsa » Mézes mustáros csirke...
» Tejszines-tökmagolajas hal » Tejszínes csirke-penne » Tejszínes szelet » Tejszínes, tojásos karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.