Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-tejfölös csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 db csirkecomb (alsó)
1 evőkanál mustár
1 fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 dl fehérbor

bors
1 dl tejföl
ételízesítő
3 evőkanál olaj
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A combok bőrét lehúzzuk, és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Jénai alját kikenjük olajjal, szorosan egymás mellé fektetjük a húsokat. A megmaradt olajhoz hozzákeverjük a többi alapanyagot és a fűszereket. Ráöntjük a combokra. Fóliával lefedve közepes hőfokon pároljuk. Amikor puha a hús, levesszük a fóliát, hogy átpiruljon.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos rizottó » Tejszínes csirkemell ragu » Bajor csirkecomb » Diós csirke cukkiniágyon
» Csirkés spagetti saláta » Csirkemájas szelet » Vietnami csirkesaláta » Mélysütött mandulás csirke
» Fehérboros csirke » Hagymás csirke rízsben » Sörben sült csirkecomb » Marinált csirkecombok
» Rakott csirke III. » Citromszószos csirkemell » Spontán csirke (gyors) » Kapribogyós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.