Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-tejfölös csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 db csirkecomb (alsó)
1 evőkanál mustár
1 fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 dl fehérbor

bors
1 dl tejföl
ételízesítő
3 evőkanál olaj
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A combok bőrét lehúzzuk, és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Jénai alját kikenjük olajjal, szorosan egymás mellé fektetjük a húsokat. A megmaradt olajhoz hozzákeverjük a többi alapanyagot és a fűszereket. Ráöntjük a combokra. Fóliával lefedve közepes hőfokon pároljuk. Amikor puha a hús, levesszük a fóliát, hogy átpiruljon.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marinált csirkecombok » Dán rakott csirke » Sajtos batyus csirke » varga féle csirke
» 5 fűszeres keleti csirke » Rizses, kukoricás csirke » Meggyes csirke » Finom csirkefalatok
» Petrezselymes csirkemell » Csirkés töltött padlizsán » Rakott csirkemáj » Csirkés padlizsánleves
» Citromos csirkebecsinált » Padlizsános rakott csirke » Csirkemell Edit módra » Joghurtos csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.