Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-bundás pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:


· 8 db pulykamell(filé)

· 4-5 evőkanál reszelt gouda sajt

· 3 evőkanál dijoni mustár

· 3-4 evőkanál liszt

· tej

· 1 kis vöröshagyma

· 1 kis lilahagyma

Elkészítés:
A pulykamell(filéket) megmossuk, és a mustárral elkevert tejbe áztatjuk. Egy másik tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a lisztet és az apróra vágott lila és vöröshagymát. A húst megforgatjuk a mustáros tejben, majd a sajtos-hagymás lisztkeverékben, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük őket szép sorban. A maradék sajtos keveréket rájuk szórjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon 35 perc alatt pirosra sütjük. Héjában sült vajas burgonyával, friss paradicsommal vagy csemege uborkával tálaljuk.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás pulykamell » Gazdag pulykamell » Marika pulykamell tortája » Bajor pulykamell tekercs
» Pácolt pulykamell » Gyoztes pulykamell » Gombás - sajtos pulykamell » Pulykamell Gellért módra
» Gombás-tejfölös pulykamell » Pulykamell füstölt sajttal » Spenót pulykamellel » Gombás-hagymás pulykamell
» Sajttal töltött pulykamell » Spenótos pulykamell » Magyaros Pulykamellragu » Mediterrán pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.