Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-bundás pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:


· 8 db pulykamell(filé)

· 4-5 evőkanál reszelt gouda sajt

· 3 evőkanál dijoni mustár

· 3-4 evőkanál liszt

· tej

· 1 kis vöröshagyma

· 1 kis lilahagyma

Elkészítés:
A pulykamell(filéket) megmossuk, és a mustárral elkevert tejbe áztatjuk. Egy másik tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a lisztet és az apróra vágott lila és vöröshagymát. A húst megforgatjuk a mustáros tejben, majd a sajtos-hagymás lisztkeverékben, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük őket szép sorban. A maradék sajtos keveréket rájuk szórjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon 35 perc alatt pirosra sütjük. Héjában sült vajas burgonyával, friss paradicsommal vagy csemege uborkával tálaljuk.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás pulykamell » Búbos pulykamell » Pulykamell pórémártással » Sajtos-bundás hús
» Extra pulykamell » Mézes-mustáros pulykamell » Pulykamell Dubary módra » Zelleres párolt pulykamell
» Gombás-tejfölös pulykamell » Fetás-tejszínes pulykamell » Mazsolás sült pulykamell » Barackos pulykamell
» Igazi sajtos pulykamell » Gazdag pulykamell » Parajos pulykamell » Zöldborsós pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.