Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-bundás pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:


· 8 db pulykamell(filé)

· 4-5 evőkanál reszelt gouda sajt

· 3 evőkanál dijoni mustár

· 3-4 evőkanál liszt

· tej

· 1 kis vöröshagyma

· 1 kis lilahagyma

Elkészítés:
A pulykamell(filéket) megmossuk, és a mustárral elkevert tejbe áztatjuk. Egy másik tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a lisztet és az apróra vágott lila és vöröshagymát. A húst megforgatjuk a mustáros tejben, majd a sajtos-hagymás lisztkeverékben, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük őket szép sorban. A maradék sajtos keveréket rájuk szórjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon 35 perc alatt pirosra sütjük. Héjában sült vajas burgonyával, friss paradicsommal vagy csemege uborkával tálaljuk.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykamell raclette » Magyaros kapros pulykamell » Zelleres párolt pulykamell » Pulykamell pórémártással
» Furfangos pulykamell » Pulykamellragu leves » Joghurtos pulykamell » Pulykamell magos bundában
» Sajtos pulykamellrolád » Pulykamell sajtmártással » Pulykamell füstölt sajttal » Sajtos pulykamell
» Sajtos-bundás hús » Spenót pulykamellel » Pulykamell Kormi módra » Zöldborsós pulykamell ragu


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.