Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes spárgakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg spárga,
5 dkg liszt,
5 dkg sütőmargarin,
2 dl tejszín,
1 fej vöröshagyma,
7 dl zöldségleves (kockából),
só,
fehérbors,
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
Hámozd meg vékonyan a spárgát, és vágd 2-3 centis darabokra. A hagymát tisztítsd meg, vágd apróra, pirítsd meg a margarinon, majd dobd rá a feldarabolt spárgát, a finomra vágott petrezselymet, és hintsd meg a liszttel. Keverd meg alaposan, majd öntsd fel a leveskockából készített alaplével, szükség szerint ízesítsd kevés sóval, fehérborssal. Főzd kb. 15 percig (amíg a spárga megpuhul), majd turmixold össze és tedd vissza a tűzhelyre. Öntsd hozzá a tejszínt, és főzd még néhány percig. Cipóban, reszelt sajttal tálald.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes, kapros csirke » Tejszínes Málnatorta » Sajtos tejszínes csirke » Tejszínes szederkrém
» Tejszínes pulykaszárny » Tejszínes Csokitorta » Tejszínes gombamártás » Gombás-tejszínes szendvics
» Almás-tejszínes csirkemell » Tejszínes gombaszósz » Tejszínes rakott karfiol » Tejszínes gombócleves
» Tejszines hal sajttal » Tejszínes Endívia » Tejszines zöldséges haltál » Tejszínes csirke/pulyka


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.