Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes lúdláb torta 2 » Tejszínes pulykamell » Tejszínes egresleves
» Gombás-tejszínes szendvics » Tejszínes metélt » Tejszines-tökmagolajas hal » Tejszínes gombaleves
» Tejszínes szederkrém » Tejszínes zöldborsóleves » Tejszínes rakott karfiol » Tejszines patisszon
» Tejszínes eperkrém-leves » Tejszínes zellerkrémleves » Tejszínes kapormártás » Tejszínes laskagomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.