Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes zöldborsóleves » Babos tejszines csirkemáj » Tejfölös-tejszínes piskóta » Cukkinis-tejszínes ragu
» Tejszínes csokoládé torta » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes Csokitorta » Tejszínes csirkemell
» Tejszines patisszon » Tejszines meggytorta » Tejszínes epertorta » Tejszínes fokhagymamártás
» Tejszínes gombaszósz » Barackos tejszínes csirke » Tejszínes kukorica leves » Sajtos tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.