Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-sajtos pecsenye » Tejszínes gombócleves » Tejszínes rakott karfiol » Sajtos tejszínes csirke
» Tejszínes kocka » Tejszínes spanyol csirke » Egyszerű tejszínes krumpli » Tejszínes almaleves 2
» Tejszínes csirke/pulyka » Tejszínes csirkemell ragu » Tejszínes spárgakrémleves » Almás-tejszínes csirkemell
» Tejszínes, kapros csirke » Tejszínes lencsekrémleves » Tejszínes csirkehús » Tejszínes gombaszósz


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.