Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombaleves » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes lúdláb torta » Tejszínes krémes
» Tejszínes sárgadinnyeleves » Tejszínes sült rizs » Epres tejszínes túrós » Mazsolás-tejszínes harcsa
» Tejszínes sajt falatkák » Tejszínes karfiolleves » Tejszínes csirke és tojás » Tejszínes meggyleves
» Tejszínes narancstorta » Tejszínes hús » Tejszínes pogácsa » Tejszínes metélt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.