Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes krémes » Tejszínes Endívia » Tejszínes sajtkrémleves » Babos tejszines csirkemáj
» Tejszínes, kapros csirke » Zöldséges-tejszínes csirke » Tejszínes szelet » Tejszínes gesztenyetorta
» Tejszínes sajtos csirke » Narancsos-tejszínes torta » Tejszines karamell » Tejszínes sütőtök leves
» Hagymás tejszínes tészta » Tejszínes epertorta » Tejszínes csirkehús » Diós-tejszínes kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.