Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes batátaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
batáta

törött bors
főzőtejszín
húsalaplé

Elkészítés:
A batátát megmossuk, 4 részre vágjuk, sózzuk borsozzuk, sütőben sütőpapíron megsütjük.

Ha puha, a héját lehúzzuk, tejszínnel és az alaplével összeturmixoljuk, majd egyet rottyantva készre főzzük.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykamell » Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes mákos palacsinta » Tejszínes szederkrém
» Tejszínes hagymaleves » Tejszínes-sonkás spagetti » Tejszínes alma » Diós-tejszínes kocka
» Tejszínes szelet » Tejszínes csirkemell II. » Tejszínes mustáros hús » Tejszínes-csokis piskóta
» Tejszínes gombaleves » Tejszínes csokoládé torta » Tejszines mézes krémes » Tejszínes meggyleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.