Tutireceptek.hu fejléc

Tepsiben sült kárász recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8-10 db tisztított kárász
20 dkg liszt
2 evőkanál őrölt pirospaprika
1,5 - 2 dl étolaj
ízlés szerint só
sok-sok zúzott fokhagyma

Elkészítés:
A halakat sűrűn beirdaljuk, ízlés szerint besózzuk, egy-két órát állni hagyjuk, az őrölt paprikával elkevert lisztben megforgatjuk. A tepsit étolajjal kikenjük, és a halakat sorban belefektetjük, megszórjuk zúzott fokhagymával a maradék étolajat rácsorgatjuk. Forró sütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: sztódi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsiben sütött csirkecomb » Csusza tepsíben » Sajtos karaj tepsiben » Tepsiben sült lángos
» Almás palacsinta tepsiben » Tócsni, akár tepsiben is » Túrógombóc tepsiben sütve » Májas kelbimbó tepsiben
» Tepsiben sült finomság » Sajtchips tepsiben » Tepsiben sült sajtos karaj » Sajtos virsli tepsiben
» Sült kárász » Raffaelló tepsiben » Töltött burgonya tepsiben » Tepsiben sült sajtos hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.