Tutireceptek.hu fejléc

Tepsiben sült kárász recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8-10 db tisztított kárász
20 dkg liszt
2 evőkanál őrölt pirospaprika
1,5 - 2 dl étolaj
ízlés szerint só
sok-sok zúzott fokhagyma

Elkészítés:
A halakat sűrűn beirdaljuk, ízlés szerint besózzuk, egy-két órát állni hagyjuk, az őrölt paprikával elkevert lisztben megforgatjuk. A tepsit étolajjal kikenjük, és a halakat sorban belefektetjük, megszórjuk zúzott fokhagymával a maradék étolajat rácsorgatjuk. Forró sütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: sztódi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos karaj tepsiben » Tepsiben sült sajtos karaj » Csusza tepsíben » Sült kárász
» Tepsiben sütött csirkecomb » Tepsiben sült finomság » Almás palacsinta tepsiben » Tepsiben sült lángos
» Tepsiben sült sajtos hal » Sajtchips tepsiben » Tócsni, akár tepsiben is » Sajtos virsli tepsiben
» Raffaelló tepsiben » Fánk tepsiben sütve » Túrógombóc tepsiben sütve » Gombás tarja tepsiben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.