Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tarja tepsiben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg burgonya
15 dkg margarin
1 kg sertéstarja (csont nélkül)
őrölt bors,
só,
30 dkg gomba
2 zöldpaprika,
4 dl tejföl,
1 kis fej vöröshagyma

Elkészítés:
A felszeletelt tarját sózzuk, borsozzuk, és kisütjük. A karikákra vágott, megfőtt burgonyát leterítjük a kimargarinozott tepsibe, rátesszük a hússzeleteket, a félig megpárolt gombát, a felszeletelt zöldpaprikát, a felkarikázott hagymát, és leterítjük a burgonya másik felével, aztán megsózzuk.
Meglocsoljuk a tejföllel, ráteszünk margarindarabkákat, majd előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.

Tanácsok:
A gombát kevés olajon, picike hagymával, ételízesítővel, csipetnyi oregánóval és frissen őrölt borssal ízesítve párolom.

NAGYON FINOM!

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: Ditke59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vagdalt másképp » Gombás tarjaszeletek » Mustáros tarjaszeletek » Gombás pástétom
» Gombás tejszínes csirke » Gombás marhasült » Lengyel gombasaláta » Csirkés-gombás palacsinta
» Gombás húsgombóc » Sonkás-gombás omlett » Gombás rakott tészta » Sajtos tejfölös tarja
» Tarja burgonyafelfújttal » Tojásos-gombás tekercs » Shiitake gombás spagetti » Sonkás-gombás rétes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.