Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tarja tepsiben recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg burgonya
15 dkg margarin
1 kg sertéstarja (csont nélkül)
őrölt bors,
só,
30 dkg gomba
2 zöldpaprika,
4 dl tejföl,
1 kis fej vöröshagyma

Elkészítés:
A felszeletelt tarját sózzuk, borsozzuk, és kisütjük. A karikákra vágott, megfőtt burgonyát leterítjük a kimargarinozott tepsibe, rátesszük a hússzeleteket, a félig megpárolt gombát, a felszeletelt zöldpaprikát, a felkarikázott hagymát, és leterítjük a burgonya másik felével, aztán megsózzuk.
Meglocsoljuk a tejföllel, ráteszünk margarindarabkákat, majd előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.

Tanácsok:
A gombát kevés olajon, picike hagymával, ételízesítővel, csipetnyi oregánóval és frissen őrölt borssal ízesítve párolom.

NAGYON FINOM!

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: Ditke59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombász-tészta » Csirkés-gombás palacsinta » Gombás kínai kel » Tepsiben sült kárász
» Sajtos-gombás karaj » Gombás sonkasaláta » Gombás marhahúsos tészta » Grillezett tarja
» Alpesi tarja » Piritott gombás spárga » Gombás marhasült » Zöldségragus tarja
» Tepsis tarja b-anya módra » Gombás vagdalt másképp » Gombasaláta másképp » Tepsis gombás marhahús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.