Tutireceptek.hu fejléc

Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
avokádó
hagyma
paradicsom
salátalevél
citromlé
extra szűz olívaolaj
fehérbor
szójaszósz

cukor
őrölt feketebors
chiliparika
garnélarák
paradicsomos kagyló

Elkészítés:
Készítek egy vinaigrette öntetet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt feketeborsból, kevés fehérborból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom. A hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot apróra vágom, és az avokádóbéllel együtt beleforgatom a vinaigrette-be.

A garnélákat kevés olajon pár perc alatt pirosra sütöm.

Tányérra rendezek néhány salátalevelet, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avokádó héját, megtöltöm a paradicsomos-hagymás töltelékkel, s mellé helyezem a garnellát és a kagylóka


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokádós szendvics » Gesztenyével töltött alma » Rántott töltöttkáposzta » Töltött pulykatekercsek
» Töltött nyúlcomb » Töltött paradicsomgombák » Töltött olasz tésztahajók » Gombával töltött burgonya
» Töltött szilva köntösben » Avokádókrém szilveszterre » Töltött sütőtök » Töltött fasírttekercs
» Fincsi töltött tök » Töltött burgonya májjal » Avokádókrém málnaöntettel » Töltött hagyma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.