Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók a töltelékhez:

400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.

Hozzávalók a bundához:

2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.

Elkészítés:
Készítsük el a tölteléket, főzzük meg a gombát és vágjuk vékony csíkokra. A hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg forró olajban.
Reszeljük le a sajtot, vágjuk apróra a petrezselymet és keverjük össze a gombával és a hagymával, tetszés szerint fűszerezzük.
Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.
Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött zsúrkenyér » Neszmélyi töltött hús » Töltött kelkáposzta 2 » Töltött füge
» Töltött káposzta Ági módra » Burgonyás pite » Töltött bundáskenyér » Töltött húsos kifli
» Fetával töltött csirkemell » Burgonyás pite lazaccal » Répás, töltött csirkecomb » Tőltőtt burgonya
» Gyümölccsel töltött karaj » Sós, burgonyás kifli » töltött pulykamell » Töltött gombafejek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.