Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók a töltelékhez:

400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.

Hozzávalók a bundához:

2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.

Elkészítés:
Készítsük el a tölteléket, főzzük meg a gombát és vágjuk vékony csíkokra. A hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg forró olajban.
Reszeljük le a sajtot, vágjuk apróra a petrezselymet és keverjük össze a gombával és a hagymával, tetszés szerint fűszerezzük.
Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.
Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött pizza (calzone) » Burgonyasaláta sütőtökkel » Töltött gomba "Vera módra" » Gombás töltött kenyér
» Töltött cékla » Májjal töltött burgonya » Töltött tojás (egyszerű) » Sütőtökös töltött krumpli
» Káposztás töltött lángos » Libás töltött káposzta » Töltött csörögefánk » Töltött keksz
» Dióval töltött alma » Töltött cukkini (U 1) » Gombás töltött káposzta » Töltött patisszon


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.