Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött zöldsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 fej nagy levelű saláta.
1 szál sárgarépa.
1 szem nagy paradicsom
10 dkg. krémsajt,
10 dkg. kékpenészes márványsajt,
1 közepes fej lilahagyma,
3 evőkanál olívaolaj,
só,
1 késhegynyi őrölt fehér bors

Elkészítés:
A sárgarépát, lilahagymát megtisztítjuk és apró kockára vágjuk a paradicsommal együtt.Sózzuk, borsozzuk és az egészet az előzetesen megmosott, leveleire szedett, kiterített salátaleveleire halmozzuk, majd mint a palacsintát feltekerjük. Éles késsel a széleiket levágjuk, formázzuk, majd tálra rendezve meglocsoljuk olívaolajjal. Hűtőbe téve 1 - 2 órán át pihentetjük

Tanácsok:
Még ízletesebb, ha tálalás előtt citromlevet is facsarunk rá.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbásszal töltött karaj » Sonkával töltött batyu » Töltött patisszon » Töltött sertéssült
» Töltött csillagtök » Gombás töltött kenyér » Csirkemájjal töltött gomba » Töltött kiwi
» Töltött ostya II. » Nyári töltött cukkíni » Töltött-sült burgonya » Zöldséggel töltött dagadó
» Péter töltött káposztája » Töltött zsemle » Káposztás töltött lángos » Töltött hagymacsónakok


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.