Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors

Elkészítés:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk.
Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet.
A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük.
Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csirkemelltekercs » Töltött káposzta -nálunk » Töltött ostya 1. » Gombával töltött tök
» Bihari Töltött Burgonya » Fincsi töltött tök » Dióval töltött alma » Galyasági töltött paprika
» Töltött sonkatekercs » Ormánsági töltött káposzta » Szardellás töltött tojás » Töltött franciakenyér
» Juhtúrós töltött gomba » Andi töltött kenyere » Töltött szilva köntösben » Töltött ostya II.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.