Tutireceptek.hu fejléc

Töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors

Elkészítés:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk.
Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet.
A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük.
Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás töltött lángos » Töltött vagdalt » Sajtos töltött zeller » Piskótával töltött piskóta
» Töltött káposzta Ági módra » Húsvéti töltött kalács » Galyasági töltött paprika » Mákkal töltött gombóc
» Töltött kenyér » Töltött sütőtök » Töltött csillagtök » Töltött gombafejek
» Töltött padlizsán update 1 » Töltött franciakenyér » Töltött kenyér másképp » Töltött ostya 1.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.