Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors

Elkészítés:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk.
Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet.
A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük.
Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kifli » Töltött sajtos kifli » Baranyai töltött szűz » Töltött cukkíni egyszerűen
» Töltött burgonya tojással » Töltött káposzta Ági módra » Gombával töltött kellevél » Töltött krumpli héjában
» Gombás töltött káposzta » Töltött karaj, másképpen » Töltött krumplifánk » Hamis töltött káposzta.
» Sajtos töltött csirkemell » Sajtos töltött cukkini » Töltött papucs » Ínyenc töltött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.