Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors

Elkészítés:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk.
Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet.
A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük.
Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött hal Karcsi módra » Hússal töltött cannelloni » Hallal töltött tortilla » Töltött keksz II.
» Túróval Töltött Zsemle » Töltött tok » Családi töltött csirke » Spenótkrémes töltött tojás
» Hússal töltött alma » Tojással töltött káposzta » Töltött tintahal » Gombával töltött tök
» Töltött fogoly » Töltött kagylótészták » Töltött gomba "Vera módra" » Töltött zöldsaláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.