Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors

Elkészítés:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk.
Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet.
A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük.
Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött hal Karcsi módra » Banánnal töltött jércemell » Amerikai töltött tojás » Töltött pizza.
» Töltött karfiol » Húsvét utáni töltött tojás » Töltött olasz tésztahajók » Túróval töltött alma
» Csípős töltött burgonya » Túróval töltött narancs » Sajttal töltött pulykamell » Ricottával töltött cukkini
» Töltött patisszon » Töltött bundás kenyér » Sajttal töltött fasírt » Töltött nyúl


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.