Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyével töltött fácán recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Pulyka helyett készíthetünk fáánt, mivel kisebb madár, így hamarabb elkészül.

1db fácán
50dk gesztenye
30dk füstölt szalonna
1 zsemle

majoranna
szerecsendió
1 tojás
kevés zsír.

Elkészítés:
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az őrölt szerecsendióval, majd a fácán hasüregébe töltjük. A lábait hústű segítségével leszorítjuk, majd az egész fácánt füstölt szalonnaszeletekkel borítjuk be, végül szorosan alufóliába csomagoljuk. Kizsírozott tepsiben közepes hőfokon kb másfél óra alatt megsütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamájjal töltött fürj » Túróval töltött gombafejek » Töltött paradicsom » Töltött olasz tésztahajók
» Hamis töltött karalábé » Mákkal töltött gombóc » Ormánsági töltött káposzta » Töltött pulyka
» Banánnal töltött jércemell » Töltött ropogós pogácsák » Sajttal töltött tojás » Töltött csirkecomb
» Töltött káposzta -nálunk » Májjal töltött karaj » Sajttal töltött fasírt » Hallal töltött tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.