Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyével töltött fácán recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Pulyka helyett készíthetünk fáánt, mivel kisebb madár, így hamarabb elkészül.

1db fácán
50dk gesztenye
30dk füstölt szalonna
1 zsemle

majoranna
szerecsendió
1 tojás
kevés zsír.

Elkészítés:
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az őrölt szerecsendióval, majd a fácán hasüregébe töltjük. A lábait hústű segítségével leszorítjuk, majd az egész fácánt füstölt szalonnaszeletekkel borítjuk be, végül szorosan alufóliába csomagoljuk. Kizsírozott tepsiben közepes hőfokon kb másfél óra alatt megsütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött rántott virsli » Tojással töltött zsemle » Sajttal töltött rizsgolyó » Töltött lepény (Olcsó)
» Töltött mézes » Töltött alma egyszerűen » Kolbásszal töltött karaj » Tojással töltött karalábé
» Töltött paradicsomgombák » Marhahússal töltött pita » Áfonyával töltött alma » Töltött kacsa (4személyre)
» Töltött gomba a mikróból » Ormánsági töltött káposzta » Almás töltött virsli » Nyári töltött káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.