Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadas malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg malachús
1 szál sárgarépa
fél darab zellergumó
2 evőkanál mustár
1,5 dl tejföl
1 evőkanál liszt
olaj
babérlevél
őrölt bors


Elkészítés:
A póréhagymát vágjuk félbe, majd karikázzuk fel, és kevés olajban inkább csak fonnyasszuk meg, mint megpirítsuk. Szórjuk rá a kockákra vágott malachúst, sózzuk, borsozzuk meg, adjuk hozzá a mustárt, és pirítsuk meg. Öntsük fel vízzel, ízesítsük babérral, majd amikor a hús már félig jó, szórjuk bele a csíkokra vágott zöldségeket is. Főzzük puhára, majd tejfölös habarással sűrítsük be.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 438 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadas marhatokány » Vadas őzpecsenye » Csirke vadasan » Vadászital
» Csirke vadász módon » Diétás vadas csirke » Vadas leves gazdagon » Vadas libacomb
» Hamis vadas » Vadasmártás tésztával » Fővadászné bombája » Vadászragu
» Vadas őzgerinc » Vadas-bármilyen husiból » Hamis vadas mártás » Vadas marha


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.