Tutireceptek.hu fejléc

Vadas malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg malachús
1 szál sárgarépa
fél darab zellergumó
2 evőkanál mustár
1,5 dl tejföl
1 evőkanál liszt
olaj
babérlevél
őrölt bors


Elkészítés:
A póréhagymát vágjuk félbe, majd karikázzuk fel, és kevés olajban inkább csak fonnyasszuk meg, mint megpirítsuk. Szórjuk rá a kockákra vágott malachúst, sózzuk, borsozzuk meg, adjuk hozzá a mustárt, és pirítsuk meg. Öntsük fel vízzel, ízesítsük babérral, majd amikor a hús már félig jó, szórjuk bele a csíkokra vágott zöldségeket is. Főzzük puhára, majd tejfölös habarással sűrítsük be.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 438 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadas libacomb » Vadas mártás » Vadas kacsazúza » Vadászital
» Vadas finomság » Vadászpecsenye » Vadas hús » Vadas őzpecsenye
» Fekete-erdei vadász » Vadasmártás tésztával » Csirke vadász módon » Sertéshús vadász módra
» Csirke vadas » Diétás vadas csirke » Vadas gyorsan "lájtosan" » Diétás vadas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.