Tutireceptek.hu fejléc

Vadas malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg malachús
1 szál sárgarépa
fél darab zellergumó
2 evőkanál mustár
1,5 dl tejföl
1 evőkanál liszt
olaj
babérlevél
őrölt bors


Elkészítés:
A póréhagymát vágjuk félbe, majd karikázzuk fel, és kevés olajban inkább csak fonnyasszuk meg, mint megpirítsuk. Szórjuk rá a kockákra vágott malachúst, sózzuk, borsozzuk meg, adjuk hozzá a mustárt, és pirítsuk meg. Öntsük fel vízzel, ízesítsük babérral, majd amikor a hús már félig jó, szórjuk bele a csíkokra vágott zöldségeket is. Főzzük puhára, majd tejfölös habarással sűrítsük be.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 438 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos malacleves » Csirke vadasan » Vadas hús » Vadasszerűség sertéshúsból
» Vadas bélszín » Zsemlegombóc vadashoz » Csirke vadas » Hamis vadas csirkemell
» Gomba vadasan » Vadászital » Hamis vadas mártás » Vadas-bármilyen husiból
» Káposzta vadász módra » Vadas őzpecsenye » Fekete-erdei vadász » Vadas gombóckáim


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.