Tutireceptek.hu fejléc

Vadas kacsazúza recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg kacsazúza
75 dkg vegyes zöldség
babérlevél
só bors
3 dl tejfől
1-2 evőkanál mustár
1 EK olaj
2 EK liszt
1-2 vöröshagyma

vagy csőtészta
vagy zsemlegomboc

Elkészítés:
A jól megtisztitott zuzát,és a megtisztiott zölségféléket a hagymával,babérlevélel sóval, borssal fel tesszük főzni,kevés vizel, mikor forr kis lángra vesszük csak éppen bugyogjon, jó másfélóráig is főzhetjük, esetleg potolhatjuk a vízet

Kiszedjük a puha zuzákat, a zöldségeket megturmixoljuk,mustározzuk és vissza helyezzük az eldarabolt zuzákat,és vagy csőtésztával vagy zsemlegombocal tejfőlel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás vadas » Vadas bélszín » Vadászpecsenye » Fővadászné bombája
» Vadas gombóckáim » Vadas malacleves » Vadas marha » Vadász káposzta
» Vadas kicsit másképp » Hamis vadas mártás » Csirke vadasan » Vadas
» Vadas nyúlcombok knédlivel » Gomba vadasan elkészítve » Csirke vadász módra » Sertéshús vadász módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.