Tutireceptek.hu fejléc

Vajgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás
1 ek vaj
1 kk só vagy ételízesítő
1 csipet szárított petrezselyem,
vagy ½ petrezselyemkocka
liszt

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, és annyi lisztet keverek bele, amennyit felvesz, hogy közepesen kemény legyen. Azután kiskanállal a forrásban levő levesbe szaggatom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos rakott csirkemell » Gulyásleves bográcsban » Szojafasirt 1 » Tárkonyos, palócleves...
» Rókabomba leves » Uritök krémleves » Vargányás krumplileves » Zellerkrémleves egyszerűen
» Szardíniás falatkák » Húsos csicseriborsó » Burgonya krémleves » Csirke - csupor
» Tejszínes sárgadinnyeleves » Tojásfelhő leves » Krémleves almából » Tejszínes meggyleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.