Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás
1 ek vaj
1 kk só vagy ételízesítő
1 csipet szárított petrezselyem,
vagy ½ petrezselyemkocka
liszt

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, és annyi lisztet keverek bele, amennyit felvesz, hogy közepesen kemény legyen. Azután kiskanállal a forrásban levő levesbe szaggatom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcs leves főzés nélkül » Tárkonyos krumpli leves 2 » Paradicsomleves » Zelleres burgonyakrémleves
» Húsleves - Darált húsból » Nemtudommitfőzzek leves » Ribizli leves » Hideg sajtos krumplileves 2
» Pékleves » Máktorta mandulával » Hideg sárgabarackleves » Mazsola leves
» Hagymaleves tejszínnel » Tyúkleves lábatlannal » Olaszos Paradicsomleves » Bakonyi betyár leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.