Tutireceptek.hu fejléc

Vajgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás
1 ek vaj
1 kk só vagy ételízesítő
1 csipet szárított petrezselyem,
vagy ½ petrezselyemkocka
liszt

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, és annyi lisztet keverek bele, amennyit felvesz, hogy közepesen kemény legyen. Azután kiskanállal a forrásban levő levesbe szaggatom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos leves » Zöldséges kolbászleves » Marhahúsleves gazdagon » Thukpa /Tibeti tésztás leves/
» Baglyos aszaltszilvás leves » Csontleves Julienne betéttel » Paradicsomos krumplileves » Tárkonyos zúzaragu leves
» Krémes sárgadinnyeleves » Cron chowder » Sajtos túrótorta ! » Fokhagyma télre
» Tarhonyás zöldborsóleves » Spárgakrémleves a la Mely :) » Újévi finom lencsesaláta » Vegyes sajtleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.