Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás
1 ek vaj
1 kk só vagy ételízesítő
1 csipet szárított petrezselyem,
vagy ½ petrezselyemkocka
liszt

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, és annyi lisztet keverek bele, amennyit felvesz, hogy közepesen kemény legyen. Azután kiskanállal a forrásban levő levesbe szaggatom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szederkrémleves » Hideg szederleves » Sajtos-fűszeres burgonya » Chilis sütőtökkrémleves
» Tökgombóc kapormártással » Mészáros leves » Tojásleves » Az Élet levese
» Vörösboros csülökgulyás » Csirkés padlizsánleves » Extra borsóleves » Kínai csípős leves
» Rizstésztás marhahúsleves » Eperkrémleves mentával » Bagócaleves » Hideg kaporleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.