Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos malacleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg malachús
10 dkg vöröshagyma
15 dkg sárgarépa
15 dkg fehérrépa
1 csomag tárkony
1 dl tárkonyecet
2 dl tejföl
5 dkg zsír
6 dkg liszt

bors

4 dkg kiskocka tészta

Elkészítés:
A húst apró kockára vágjuk.A kockára vágott hagymával együtt 4-5 percig pirítjuk a felhevített zsíron.Felöntjük 1 liter vízzel,hozzáadjuk az apró kockára vágott répákat,sózzuk borsozzuk és lassú tűzön puhára főzzük.
A tejföllel,liszttel tárkonyecettel a finomra vágott tárkonnyal habarást készítünk,és a levesbe öntve kiforraljuk.
Betétként a kiskocka tésztát kifőzzük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia tárkonyos csirke » Tárkonyos, palócleves... » Tárkonyos csirkeragu leves » Tárkonyos pulyka
» Kínai malacleves » Tárkonyos tokány » Tárkonyos harcsa » Tárkonyos őzragu.
» Tárkonyos csirkebecsinált » Savanyú malacleves » Tárkonyos burgonyaleves » Tárkonyos-narancsos malac
» Tárkonyos bárányleves » Tárkonyos zellerfőzelék » Erdélyi tárkonyos tokány » Tárkonyos pacal -leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.