Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkemájragu recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 evőkanál kacsazsír
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
25 dkg gomba
1 tk szárított bazsalikom
2 babérlevél
40 dkg csirkemáj
1 csokor petrezselyem
só, bors

Elkészítés:
A vöröshagymát vékony karikákra, a csirkemájat csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a gombát, a bazsalikomot és a babérlevelet. Néhány percig együtt pároljuk őket, azután beletesszük a májat és a vágott petrezselymet, és még pár percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk; paleo rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás őzpörkölt » Sajtos-gombás rakott hús » Gombás sárgaborsóleves » Gombás töltött cukkini
» Borsós-gombás rizottó » Gombás rakott csirke » Gombasaláta majonézzel » Gombás vagdalt másképp
» Svéd gombasaláta 2 » Gombasaláta 1. » Juhtúrós gombasaláta » Tejszínes-gombás penne
» Gombás búbos karaj » Gombás husi » Mustáros-gombás szelet » Pulykamell+gombás mártás


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.