Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkemájragu recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 evőkanál kacsazsír
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
25 dkg gomba
1 tk szárított bazsalikom
2 babérlevél
40 dkg csirkemáj
1 csokor petrezselyem
só, bors

Elkészítés:
A vöröshagymát vékony karikákra, a csirkemájat csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a gombát, a bazsalikomot és a babérlevelet. Néhány percig együtt pároljuk őket, azután beletesszük a májat és a vágott petrezselymet, és még pár percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk; paleo rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás pulykamell » Gombás-paprikás rizstorta » Sonkás gombás penne » Gombás töltött cukkini
» Tejszínes-gombás szósz » Gombás tortahusi » Gombás rakott csirke » Gombás sonkás tésztasaláta
» Gombás tengeri hal » Zöldséges-gombás töltelék » Gombás vaddisznóragu » Tejfölös-gombás ponty
» Tejszínes-gombás penne » Húsos-gombás cserépedény » Gombás csirke egyszerűen » Gombás-tejfölös pulykamell


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.