Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás birsalma leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg birsalma
500 g cukor
2 rúd fahéj
4 db szegfűszeg
100 gvaníliás pudingpor
1 egész vanília
3 db citrom

Elkészítés:
A birsalmákat alaposan mossuk meg és hámozzuk meg. Hámozás után rögtön dobjuk be citromos vízbe, különben megbarnul.
A cukorból, fahéjből, szegfűszegből, vaníliából és a birs héjából főzzünk körülbelül 2-3l alaplét, amit leszűrünk és egy kevés vanilia pudingporral besűrítünk. Hozzáadjuk a felkockázott birsalma húst és főzzük körülbelül 5-10 percig. Hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Leves másnaposságra » Húsleves Rolanita módra » Kelbimbó krémleves » Pikáns pacalleves
» Vegyes gyümölcsleves » Zöldséges kolbászleves » Diétás saláta leves » Karfiolos krumplileves
» Karalábé leves » Tarhonyás zöldborsóleves » Erdélyi leves » Tavaszi spárgaleves
» Fahéjas gyümölcsleves » Savanykás krumplileves » Nyári zöldségleves » Jégbe hűtött almaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.