Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vaníliás birsalma leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg birsalma
500 g cukor
2 rúd fahéj
4 db szegfűszeg
100 gvaníliás pudingpor
1 egész vanília
3 db citrom

Elkészítés:
A birsalmákat alaposan mossuk meg és hámozzuk meg. Hámozás után rögtön dobjuk be citromos vízbe, különben megbarnul.
A cukorból, fahéjből, szegfűszegből, vaníliából és a birs héjából főzzünk körülbelül 2-3l alaplét, amit leszűrünk és egy kevés vanilia pudingporral besűrítünk. Hozzáadjuk a felkockázott birsalma húst és főzzük körülbelül 5-10 percig. Hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacóleves » Palóc leves másképpen » Tejszínes almaleves » Köcsögös leves
» Pacalgombócleves » Áfonyakrémleves » Erdélyi malacaprólékleves » Gombaleves
» Vegyes gyümölcsleves » Halleves » Tojásos sóskaleves » Mézes gyümölcskrémleves
» Starnbergi sajtleves » Bagócaleves » Tárkonyos zöldségleves » Káposztaleves (fogyihoz)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.