Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 dkg zsír
4 dgk vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kk pirospaprika
1 pár virsli
2 dkg liszt

20 dkg burgonya
bors
petrezyelyem

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát zsíradékban megfonnyasztjuk ,hozzáadjuk az apró kockára vágott zöldpaprikát,néhány percig pároljuk,és hozzákeverjük a pirospaprikát,a karikázott virslit,leszórjuk a liszttel,kicsit megpirítjuk,és hideg vízzel felengedjük.Sózzuk és beletesszük a kockára vágott burgonyát,őrölt borssal fűszerezzük.Készre főzzük.Tálaláskor apróra vágott petrezyelymet adunk hozzá.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsintatallérok túróval » Tzatziki fehérborecettel » Görög fetás leves » Áfonyás almaleves
» Malacleves kukoricagombóccal » Pirított zsemlekocka » Savanyú-édes leves » Burgonya krémleves
» Galyasági gezemiceleves » Csirkés-zöldséges gombaleves » Francia hagymaleves 3. » Egyszerű almás desszert
» Ramen... » Jegeskávé » Medvehagyma leves pirítóssal » Tejfölös szárazbableves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.