Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-virslis karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 közepes karfiol
3 pár virsli
3 db tojás
2 nagy pohár tejföl
20 dkg reszelt trappista sajt

szerecsendió, só, bors
ételízesítő
margarin

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben kissé megfőzzük. A tepsit jól kikenjük margarinnal, beszórjuk zsemlemorzsával, majd beletesszük a leszűrt karfiolt. Megszórjuk ételízesítővel és szerecsendióval, rákarikázzuk a virslit. Az egész tojásokat jól kikeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, sóval, pici borssal és a virsli tetejére öntjük. A megmaradt sajtot a tetejére szórjuk, majd közepes lángon szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolos pulykagolyók » Karfiol hústakaró alatt » Húsos karfiol » Karfiolkrém
» Rakott karfiol diétázóknak » Sajtos karfiol felfújt » Brokkoli-Karfiol Saláta 22 » Karfiolpuffancs I.
» Sonkás karfiol » Karfiol fóliába sütve » Krokett gombás karfiolból » Karfiol-brokkoli krémleves
» Húsos rakott karfiol 2. » Karfiol felfújt » Karfiol paprikásan » Karfiol krumplival


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.