Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-virslis karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 közepes karfiol
3 pár virsli
3 db tojás
2 nagy pohár tejföl
20 dkg reszelt trappista sajt

szerecsendió, só, bors
ételízesítő
margarin

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben kissé megfőzzük. A tepsit jól kikenjük margarinnal, beszórjuk zsemlemorzsával, majd beletesszük a leszűrt karfiolt. Megszórjuk ételízesítővel és szerecsendióval, rákarikázzuk a virslit. Az egész tojásokat jól kikeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, sóval, pici borssal és a virsli tetejére öntjük. A megmaradt sajtot a tetejére szórjuk, majd közepes lángon szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkoli-Karfiol Saláta 22 » Karfiolpuding » Karfiol krémleves » Vega rakott karfiol
» Rakott karfiol.. » Rakott brokkoli és karfiol » Petrezselymes karfiolpüré » Karfiolos rakottas
» Karfiollepénykék » Karfiolpüré-leves » Karfiolmuszaka » Virslis karfiol
» Sajtos-sonkás karfiol » Tejfölös karfiol leves » Karfiolkrém leves » Gratenmártásos karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.