Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-virslis karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 közepes karfiol
3 pár virsli
3 db tojás
2 nagy pohár tejföl
20 dkg reszelt trappista sajt

szerecsendió, só, bors
ételízesítő
margarin

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben kissé megfőzzük. A tepsit jól kikenjük margarinnal, beszórjuk zsemlemorzsával, majd beletesszük a leszűrt karfiolt. Megszórjuk ételízesítővel és szerecsendióval, rákarikázzuk a virslit. Az egész tojásokat jól kikeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, sóval, pici borssal és a virsli tetejére öntjük. A megmaradt sajtot a tetejére szórjuk, majd közepes lángon szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol felfújt » Karfiol vastagmártással » Karfiol püré » Babos rakottkarfiol
» Kifőtthús karfiollal » Karfiolmuszaka » Karfiol tojással. » Rakott karfiol diétázóknak
» Sonkás rakott karfiol » Finom sajtos karfiol » Karfiol-brokkolipüré » Tejfölös karfiol leves
» Karfiol-brokkoli krémleves » Gratenmártásos karfiol » Karfiolos sajtleves » Karfiol-omlett


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.