Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós-virslis "tokány" recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
40 dkg virsli felkarikázva
pici olaj
pirospaprika
1 fej hagyma apróra vágva
zöldpaprika (4-5 db)
paradicsom (3-4 db)
gyros fűszerkeverék
bazsalikom
babérlevél
cukor

bors
orsótészta
néhány karika fűszeres szalámi

Elkészítés:
Az olajon a hagymát megpároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát.
A felkarikázott paradicsomot és paprikát rádobjuk, pici vizet öntünk alá, fedő alatt pároljuk.
Később befűszerezzük, még öntünk rá vizet, és amikor már puhák benne az anyagok, akkor utánaízesítjük, és hozzáadjuk a virslit.
Kicsit összeforraljuk.
A végén, hogy kicsit sűrűbb legyen a szaftja, lisztet szitálunk bele, alaposan elkeverjük benne, hogy ne csomósodjon be. Beleforraljuk.

Orsótésztát főzünk ki hozzá köretnek. (kb. fél kg)

Tanácsok:
Hamar készen van, igen ízletes, nem túl zsíros étel.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Törölt felhasználó 1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krétai makaróni (Skioufichta) » Penne Bolognese » Sült-fõtt spagetti » Vári palacsinta (sós)
» Joghurtos makaróni » Koriánderes gyömbéres metelt » Bazsalikomos metélt » Brokkolis-szezámos spagetti
» Pikáns metélt » Masnitészta sült padlizsánnal » Farsangi szalagos fánk » Tojásos makaróni
» Zöldséges Spagetti » Zöldborsos makaróni » Mazsolás tészta » Lekváros derelye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.