Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslis lepénykék recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 adag

10 dkg finomliszt
0.5 csomag sütőpor
1 tk só
1 csipet bors
1 csokor petrezselyem
1 nagy fej lilahagyma
250 g virsli
1 db tojás
1.4 dl tej
2 ek napraforgó olaj

Elkészítés:
A lisztet egy tálba szitáljuk, belekeverjük a sütőport, a sót, borsot, beleütjük a tojást, a megmosott, apróra vágott zöldlevelet, a nagyobb kockákra vágott lilahagymát.
A virsliket félkarikákra vágjuk, és a masszába szórjuk.
Folyamatos kevergetés mellett adagoljuk a tejet.
Egy serpenyőben felforrósítunk 3 ek olajat, és a masszából 1-1 ek-nyit rakunk bele, mindkét oldalukat pár perc alatt megsütjük.
Ha elfogy az olaj, akkor pótoljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-virslis karfiol » Krumplilepénykék » Virslis-sonkás kifli » Virslis sajtos saláta
» Gombás virslisaláta » Virslis zöldbab » Lecsós,virslis tarhonya » Virslis lángos
» Virslis kukoricasaláta. » Cukkinis-fetás lepénykék » Virslis lepény » Lecsós-virslis "tokány"
» Virslisaláta » Majonézes virslisaláta » Virslis-krumplis golyók » Virslis lecsó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.