Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rántott pulylamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre

4 szelet pulykamell filé (12-14 dkg/db),
4 db virsli,
4 szelet gépsonka,
4 vékony, nagy szelet sajt,
2 evőkanál mustár,
só,
őrölt bors ízlés szerint,
liszt-tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz,
étolaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A húsokat nyitott szeletbe vágjuk és vékonyra kiklopfoljuk.
Gyengén megsózzuk és bekenjük mustárral.
Kb 1 órát érleljük.
Utána a sonkára rátesszük a sajtot, majd a virslit.
Rátesszük a pulykaszeletre és szorosan feltekerjük. Hústűvel összebökjük, hogy ne nyíljon szét. Bepanírozzuk és forró olajban megsütjük.
Sütés után a hústűket kiszedjük és ferdén kettévágva tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-virslis karfiol » Rántott camembert » Virslis tarhonya leves » Frankfurti virslisaláta
» Rántott disznótöke » Rántott zsemlék » Rántott kelkáposzta » Virslis tekercsek
» Rántott krumpli II. » Rántott töltött máj » Sajtos rántott csirkemáj » Makói rántott csirkemell
» Virslis zöldbabsaláta » Bogyós rántott sajt » Virslis lepény » Zöldfűszeres rántotta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.