Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg pontyfilé
4 dkg liszt
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg dió

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gerinccsontról leválastott pontyfilét szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 515 kcal

A receptet beküldte: Isti25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántottás paradicsom » Sajtos rántott zöldpaprika » Magyaros pontykocsonya » Hagymás tofurántotta
» Pontyderék lengyelesen » Parmezános rántott surimi » Rántott hagymakarikák » Fogyis rántott hus
» Kefíres rántott csirke » Rántott keltekercs » Gombás ponty » Rántott velő körettel
» Ponty vörösborban » Rántotta görögösen » Ponty zöldséggel » Mandulás rántott hal


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.