Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg pontyfilé
4 dkg liszt
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg dió

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gerinccsontról leválastott pontyfilét szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 515 kcal

A receptet beküldte: Isti25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Agglegényrántotta » Rántott zsemlék » Töltött-rántott sajt » Cukkinis lecsós ponty
» Töltött pontyfilé » Dorozsmai molnárponty » Tepsis rántott » Rántott tojáskrokett
» Habkönnyű rántotta » Rántott kenőmájas » Tejfölös rántott tök » Bundás virsli rántottával
» Zabpaníros rántotthús » Hagymás tofurántotta » Rántott töltöttkáposzta » Rántott hagymakarikák


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.