Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg pontyfilé
4 dkg liszt
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg dió

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gerinccsontról leválastott pontyfilét szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 515 kcal

A receptet beküldte: Isti25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott csirke sütőben » Rántott töltöttkáposzta » Rántott karfiolfasírt » Vörösboros pontyfilé
» Agglegény rántotta » Sajtos ponty tepsiben » Tejfölös-gombás ponty » Rántott töltött máj
» Rántott brokkoli variációk » Juhtúros rántott hús » Rántott tojás - 1. » Töltött, rántott gomba
» Mediterrán rántott csirke » Rántott tojás » Dorozsmai molnár ponty » Rántott tejbegríz 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.