Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg pontyfilé
4 dkg liszt
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg dió

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gerinccsontról leválastott pontyfilét szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 515 kcal

A receptet beküldte: Isti25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rántott hús » Diós rántott libamáj » Makói rántott csirkemell » Rántott töltöttkáposzta
» Húsvéti rántott sajt » Rántott szendvics 2. » Töltött rántotta » Ponty variáció
» Rántott disznótöke » Rántott tojás » Vörösboros pontyfilé » Fogyis rántott hus
» Rántott keltekercs » Rántott gríz 2. » Rántott cékla sajtszósszal » Dorozsmai molnárponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.