Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
0,75 liter vörösbor
1 dl szederszörp
2 cl rum
1 citrom
15 dkg kandiscukor
1 szem szegfűszeg
1 darabka fahéj
1 teáskanál forralt borhoz vagy mézeskalácshoz való fűszerkeverék

Elkészítés:
A citromot vékonyan meghámozzuk, és kipréseljük a levét. A bort a rummal és a szederszörppel összekeverjük, felforrósítjuk, de nem forraljuk! Ehhez adjuk a kandiscukrot, a fűszereket, a citrom levét és héját, majd az egészet addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad benne. A puncsot citromgerezdekkel díszíthetjük.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Téli puncs » Vörösboros körte » Kubai puncs » Szilveszteri puncs
» Vörösboros zselé » Puncsos kekszszelet » Tojásos mézes puncs » Vörösboros málnakrémleves
» Puncsgolyók » Vörösboros puncs 2 » Dunántúli vörösboros karaj » Puncs linzer
» Mézes puncs » Mentás almapuncs » Puncsos keksz-szelet » Babapiskótás puncsszelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.