Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő

Elkészítés:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kisgé

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-zabpelyhes szelet » Spenótos pulykafasírt » Fasírt muffinok » Német fasírt
» Sárgarépa fasírt » Zabpelyhes rakott gomba » Zöldségfasírt máshogy » Rózsa Zabpelyhese
» Zabpelyhes süti II. » Fasírt túróból » Rakott fasírttorta » Kakaós zabpelyhes süti
» Pulykafasirt diétás » Szojafasirt 1 » Zöldséges kukoricafasírt » Zabpelyhes-málnás süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.