Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő

Elkészítés:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kisgé

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű zöldségfasírt » Zöldség fasírt » Patiszonos halfasírt » Fasírt Marcipanbaba módra
» Fafel (fasírt) » Brokkoli fasírt párizsival » Fasírt leveles tésztában » Tepsis halfasírt
» Friss zöldséges fasírt » Fasírtos álom » Mexikói fasírt » Zabpelyhes szilváslepény
» Zabpelyhes süti II. » Fasírt » Burgonyán sült fasírt » Sajttal töltött fasírt


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.