Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes rakott gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 g zabpehely
10 dkg gomba
negyed fej vöröshagyma
1 db tojás
0.5 dl joghurt
kakukkfű
1 teáskanál margarin


Elkészítés:
A zabpelyhet egy órára enyhén sós vízbe áztatjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a hagymát kockára vágjuk, az olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombát, a kakukkfüvet, és kevergetés közben összepároljuk. A margarinnal kikenünk egy hőálló tálat, és ráterítünk egy réteg kinyomkodott zabpelyhet, egy réteg gombát és újra zabpelyhet. A zabpehely áztatólevét elkeverjük a tojással, joghurttal, sózzuk és a rakott zöldségekre locsoljuk. Forró sütőben 15-20 percig sütjük


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökös rakott tészta » Sonkás-gombás Tortilla » Gombás szárnyas » Kifordított gombás hús
» Gyergyói rakott tojás » Tojásos-gombás krumpli » Sütő tökös rakott tál » Túrós rakottas
» Rókagomba-krémleves » Sajtos rakott krumpli » Tejfölös gombás csirkecomb » Rakott hal káposztával
» Baconos rakott csirke » Libamájjal töltött gomba » Rózsa Zabpelyhese » Juhtúrós gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.