Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes rakott gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 g zabpehely
10 dkg gomba
negyed fej vöröshagyma
1 db tojás
0.5 dl joghurt
kakukkfű
1 teáskanál margarin


Elkészítés:
A zabpelyhet egy órára enyhén sós vízbe áztatjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a hagymát kockára vágjuk, az olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombát, a kakukkfüvet, és kevergetés közben összepároljuk. A margarinnal kikenünk egy hőálló tálat, és ráterítünk egy réteg kinyomkodott zabpelyhet, egy réteg gombát és újra zabpelyhet. A zabpehely áztatólevét elkeverjük a tojással, joghurttal, sózzuk és a rakott zöldségekre locsoljuk. Forró sütőben 15-20 percig sütjük


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombafelfújt » Gombás-sonkás csirkemell » Gombász-tészta » Gombás - sajtos pulykamell
» Diétás rakott karalábé » Galyasági rakottas » Rakottburgonya » Gombás sonkás metélt
» Gombás borjúnyelv » Rakott tészta Ani módra » Bársonyos csirke gombával » Fokhagymás rakott csirke
» Vajas gomba télire » Gombás vagdalt másképp » Rakott pacal camembert-rel » Burgonyával rakott cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.