Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges pirított csirke recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemellfilé
1 db sárgarépa
30 dkg káposzta
6 nagyobb fej gomba
2 db paprika
1 db paradicsom
1 db leveskocka.

Elkészítés:
A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk. A csirkét is felcsíkozzuk, enhyén sózzuk (jódozott só a pajzsmirigyműködést fokozza), majd oliva olajon megpirítjuk. Fontos, hogy oliva olajat használjunk, mert az olivaolaj koleszterinje pontosan 0g azaz 0%.
Miután a csirke aranysárgára pirult, hozzáadjuk a zöldségeket és tovább pirítjuk. Ne sózzuk meg!!! Adjunk hozzá 1 dl vizet, és morzsoljuk rá a leveskockát. Ha a víz elpárolgott alólla készen is van a diétás egytálételünk.

Tanácsok:
a kalória mennyiség 1 adagra értendő, ez az étel 3 adag.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 178 kcal
Szénhidráttartalom: 17,8 gramm
Zsírtartalom: 5 gramm

A receptet beküldte: brian


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szecsuáni csirke » Sajtos csirkemell torta » Sóágyon sült csirkecomb » Csirketekercs diétásan
» Sajtos-kanalas csirke » Spontán csirke (gyors) » Sóágyon sült csirke » Bácskai csirkemáj
» Csirkemell zöldséggel » Tejszínes csirke-penne » Csírke csikok finoman » Tahiti csirkemell
» Csirkehússaláta metélttel » Telkibányai csirkenyársak » Csirkepiláv » Tejszínes zöldséges hús :)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.