Tutireceptek.hu fejléc

Csirke carbonara recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg-os csirke,
8 dkg vaj,
10 dkg füstölt sonka,
20 dkg gomba,
1 dl olaj,
só.

Elkészítés:
A csirke mellrészét vékony sonkacsíkokkal megtűzdelem, megsózom, az olajjal és kevés vízzel leöntve sütőben megsütöm.
A gombát vajban megpirítom. A megsült csirkét feldarabolom, tűzálló tálba teszem, körérakom a gombát és leöntöm a sütésből visszamaradt vajjal. Sütőben fedő alatt 10 percig sütöm. Bármilyen körettel fogyaszható.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: sziszibabuka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baszk csirkemell » Spanyol csirke II. » Mélysütött mandulás csirke » Márványsajtos csirkemell
» Könnyű csirkemellcsíkok » Tepsis csirkés csusza » Savanyú csirkezúza » Orosz csirkeleves
» Édes csirke másképp » Csirkefasírt » Inyenc csirkecomb » Csirke kropp
» Lecsós csirkecomb » Spagetti carbonara2 » Sörben sült csirkecombok » Töltött csirke olaszosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.