Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsályás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj
őrölt bors
2 evőkanál olaj

1 mokkáskanál szárított zsálya
2dl tejföl
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk,megborsozzuk,és az olajon megpirítjuk.Megsózzuk,zsályával megszorjuk,a tejföllel felöntjük,majd 10 percig pároljuk.Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Tanácsok:
Köret pároltrizs

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Zsályás főtt karaj » Zsályás csirkenyársak » Zsályás gnocchi
» Zsályás paradicsomleves » Tőltőtt burgonya » Olaszos csirke » Töltött sertéskaraj
» Sajtos-tejfölös tepsis hús » Húsos tészta » Darált húsos tekercs » Almás-citromos pulykamell
» Banános csirkemell » Emeletes Sertésborda » Töltöttkáposzta másképpen » Cipóban sült pecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.