Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsályás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj
őrölt bors
2 evőkanál olaj

1 mokkáskanál szárított zsálya
2dl tejföl
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk,megborsozzuk,és az olajon megpirítjuk.Megsózzuk,zsályával megszorjuk,a tejföllel felöntjük,majd 10 percig pároljuk.Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Tanácsok:
Köret pároltrizs

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsályás főtt karaj » Zsályás csirkenyársak » Zsályás gnocchi » Zsályás paradicsomleves
» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Cseh borsos sertésszelet » Bajor csirkecomb » Rakott hús 4 személyre
» Bárány és gyümölcs kebab » Reform fasírt » Töltött csirke olaszosan » Emeletes Sertésborda
» Húsos derelye » Tepsis tarja » Sajtos sertéskaraj » Muszaka burgonyával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.