Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 1 db csirkecomb,
10 dkg füstölt szalonna,
1-2 dkg vaj,
1 fej vöröshagyma,
1 dl tejföl,
1 dl fehérbor
, 1 evőkanál zsemlemorzsa,
flekkenfűszer,
késhegynyi őrölt bors.

Elkészítés:
Elkészítése:
A húst füstölt szalonnával sűrűn megtűzdeljük,
flekkenfűszerrel bedörzsöljük. A maradék szalonnát
két vékony szeletre vágjuk és tűzálló tál aljára fektetjük.
Erre a meghámozott, karikára vágott vöröshagyma kerül,
majd-tűzdelt felével felfelé a combok.
A tejfölt borral simára keverjük, és a csirkére locsoljuk.
Csipetnyi őrölt borssal megszórjuk, és a zsemlemorzsát ráhintjük.
A vajat a tetejére morzsoljuk, és a tálat lefedve,
a forró sütőbe toljuk. Addig pároljuk, amíg a hús meg nem puhul,
majd a fedőt levéve a pecsenyét szépen megpirítjuk.

Tanácsok:
A legjobb hozzá a párolt vegyes zöldség.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Aramis39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banános csirkecombok » Borsos csirkecomb » Sörben sült csirkecomb » Bajor kacsamell
» Rokfortos csirkecomb » Töltött csirkecomb » Bajor rakott hús » Titokban sült csirkecombok
» Tejfölös pikáns csirkecomb » Rozmaringos csirkecomb » Narancsos csirkecombok » Fokhagymás csirkecomb
» Rántott csirkecombfilé » Nyakkendős csirkecomb » Bajorsült » Dióban sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.