Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsengés borsó tojásosan recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 tojás
30 dkg borsó
20 dkg föröshagyma
6 dkg vaj
5 dl tej
2 evőknál liszt
só, bors, vegeta
2 evőkanál apróravágott petrezselyem
1 evőkanál apróravágott kapor

Elkészítés:
A tojásokat megfőzzük 8 percig. Hidegvízzel öblítjük és megpucoljuk. A hagymát apróravágva megpirítjuk, megszórjuk a lisztel és hagyjuk rotyogni. Öntsük hozzá a tejet, forraljuk fel. Ízesítsük a fűszerekkel. Főzzük 5 percig és adjuk hozzá a borsót és főzzük tovább 5 percig. A kaprot és a petrezselymet rászórjuk. A tojásokat felszeleteljük és belekeverjük.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 1816 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós sertéspaprikás » Zöldborsó leves variáció » Zöldborsós-mandulás rizs » Kocsonya borsodi módra
» Sárgaborsókrém » Rakott zölborsó » Kínai borsos csirke » Angol borsóleves
» Színes borsos báránysült » Zöldborsós tojásragu » Sárgaborsókrém pirítósra » Zöldborsós szűzpecsenye
» Gombás sárgaborsóleves » Majonézes zöldborsó » Zőldborsós párizsiszelet » Tejszínes zöldborsóleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.