Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsófőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 személynek
1 nagy csésze zöldborsó
édesítőszer
1 gerezd fokhagyma

bors
ételízesítő
étkezési keményítő
tejföl

Elkészítés:
A borsót felteszem főni annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Én folyékony édesítőt használok, abból félkupaknyit öntök bele. Sózom, borsozom, és hozzáadok 1 csapott teáskanál ételízesítőt. Egészben beledobok 1 gerezd fokhagymát, ezt a főzés végén kiveszem belőle.
Ha puha a borsó keményítővel sűrítem és teszek bele 2 evőkanál tejfölt, majd újra forralom.
Tálaláskor petrezselyemmel díszítem.


A receptet beküldte: SweetDelight


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsófőzelék másképp » Zöldborsófőzelék diétásan » Anyu-féle zöldborsófőzelék » Diétás sárgaborsófőzelék
» Zöldborsófőzelék extra » Paradicsomos borsófőzelék » Szalonnás Zöldborsófőzelék » Vajbabfőzelék burgonyával
» Pikáns burgonyafőzelék » Kelbimbófőzelék » Fejessaláta-főzelék » Csípős szósz
» Babfőzelék » Az én sóskafőzelékem » Tojás mártás » Kapormártás főtt húsokhoz


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.