Tutireceptek.hu fejléc

Rostonsült hal gombával besamelmártással recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Tengeri halfilé
1 kis üveges gomba
halfűszerkeverék

Besamelmártás:
kevés vaj
kevés liszt
tej
szerecsendió

Elkészítés:
A tengeri halfilét a fűszerkeverékkel megszóróm.
A gombát picit előpirítom majd a halfilére halmozom.
Tepsibe teszem.A tetejére besamel mártást készítek.
Előmelegített sütőben készre sütöm.

Zöldkörettel vagy savanyúsággal tálalom.

Tanácsok:
Nagyon finom,könnyű étel.


A receptet beküldte: Kriszta731


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott burgonya gombával » Pirított csirke gombával » Csirke gombával töltve » Gombával rakott krumpli
» Humusz sült gombával » Tonhal sajttal és gombával » Lencsesaláta gombával » Göngyölt sonka gombával
» Gombával töltött tök » Párolt káposzta gombával » Raguleves csiperkegombával » Padlizsán gombával sütve
» Tepsis csirkemell gombával » Padlizsánragu gombával » Gulyásleves gombával. » Sajtos csirkemell gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.