Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
300 g áfonyalekvár
3 dl vörösbor
2 dl tej
1 ek. vaníliás pudingpor
1 mk. őrölt fahéj
fél citrom leve
cukor
díszítéshez tejszínhab, pár szem áfonya

Elkészítés:
A borral simára kevert áfonyalekvárt kis lángon felforralom. A tejben elkeverem a pudingport, majd a lekvárhoz keverem, és együtt tovább forralom, fahéjjal, citromlével és cukorral ízesítem. Leveszem a tűzről, és alaposan lehűtöm. Tejszínhabbal és áfonyaszemekkel díszítem.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-hagymás céklasaláta » Tárkonyos burgonyaleves » Sárgadinnye krémleves I. » Sonkalé leves
» Tejszínes almaleves » Lakodalmas leves » Tárkonyos tejfölös húsleves » Krémes hagymaleves
» Tejszínes fokhagyma leves » Joghurtos körteleves 2 » Alföldi pulykaraguleves » Cukkinikrémleves2
» Tejszínes aszaltszilva leves » Egyszerű frankfurti leves » Sárgarépaleves kefírrel » Hagymaleves húsgombóccal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.