Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
300 g áfonyalekvár
3 dl vörösbor
2 dl tej
1 ek. vaníliás pudingpor
1 mk. őrölt fahéj
fél citrom leve
cukor
díszítéshez tejszínhab, pár szem áfonya

Elkészítés:
A borral simára kevert áfonyalekvárt kis lángon felforralom. A tejben elkeverem a pudingport, majd a lekvárhoz keverem, és együtt tovább forralom, fahéjjal, citromlével és cukorral ízesítem. Leveszem a tűzről, és alaposan lehűtöm. Tejszínhabbal és áfonyaszemekkel díszítem.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtökkrémleves sajttal » Gombás burgonyaleves » Tejszínes almaleves 2 » Az én brokkoli krémlevesem
» Laktató leves » Hamis szárnyasaprólék leves » Szalonnás sárgaborsóleves » Hideg leves kétféle dinnyéből
» Részeges lencseleves » Csurgatott tojásleves » Tojas leves. » Starnbergi sajtleves
» Kolbászleves 1. » Kötött tészta » Waldorfsaláta » Miso leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.