Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-fahéjas palacsintabatyu recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 palacsinta, 6-7 szem alma, 15 dkg cukor, 1/2 kk õrölt fahéj, vaj, narancshéj

Elkészítés:
Az almákat meghámozom, kicsumázom és 1x1 centis kockákra vágom. A cukorral, 1 deci vízzel, õrölt fahéjjal és 2 deka vajjal fedõ alatt 10 percig fõzöm. A palacsinta közepébe másfél-két evõkanálnyi párolt almát teszek és batyunak összefogva narancshéjbõl vágott csíkkal kötöm össze (ha nincs, megteszi a cérnaszál is). Kivajazott tepsibe teszem és a vacsora alatt a sütõbe teszem. Átsütöm és forrón tálalom.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-fahéjas kevert » Almás-fahéjas ragacs » Almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas kelt rétes
» Kínai palacsintabatyu » Sonkás palacsintabatyu » Almás-fahéjas finomság » Almás-fahéjas szelet
» Almás-fahéjas frissítő » Bögrés almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas palacsinta » Almás-fahéjas kuglóf
» Almás-fahéjas piskóta » Almás-fahéjas zabkása » Almás-fahéjas sütemény » Gyümölcs lepény


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.