Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás palacsintabatyu recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
8 db sós palacsinta,
25 dkg főtt sonka,
1 evőkanál liszt,
4 dl tejföl,
20 dkg gomba,
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld,
só,
bors,
olaj,
2 fej hagyma.

Elkészítés:
A sonkát felaprítom, tejföllel krémes masszává keverem. A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozok, batyúszerűen összefogom, fogpiszkálóval megtűzöm. A mártáshoz a hagymát megpirítom kevés olajon, hozzáadom a szeletelt gombát, a petrezselyemzöldet. Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, vízzel felengedem, fűszerezem és a többi tejfölt hozzákeverve felforralom. Kiolajozott jénaiba teszem a batyukat, körítem a mártással és sütőben átforrósítom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás kocka » Sonkás-tarjás batyu » Sajtos-sonkás burgonya » Sajtos, sonkás zsebes hús
» Sonkás túrógombóc » Sonkás-sajtos kifli » Gyors sonkás makaróni » Sonkás-hagymás lepény
» Sonkás kalács :-) » Sonkás rizottó » Sonkás-hagymás sajtkrém » Sonkás tojás muffin
» Sonkás-sajtos virágok » Sonkás bulgur » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Sonkasaláta pennével


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.