Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás palacsintabatyu recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
8 db sós palacsinta,
25 dkg főtt sonka,
1 evőkanál liszt,
4 dl tejföl,
20 dkg gomba,
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld,
só,
bors,
olaj,
2 fej hagyma.

Elkészítés:
A sonkát felaprítom, tejföllel krémes masszává keverem. A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozok, batyúszerűen összefogom, fogpiszkálóval megtűzöm. A mártáshoz a hagymát megpirítom kevés olajon, hozzáadom a szeletelt gombát, a petrezselyemzöldet. Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, vízzel felengedem, fűszerezem és a többi tejfölt hozzákeverve felforralom. Kiolajozott jénaiba teszem a batyukat, körítem a mártással és sütőben átforrósítom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás őzgerinc » Gombás sonkasaláta » Sonkás csusza » Sonkás batyú
» Pikáns sonkasaláta » Húsvéti sonkás kenyér » Sonkaszelet sörtésztában » Sonkás fészek
» Sonkás tojáslepény 1. » Zöldborsós-sonkás muffin » Sajtos-sonkás hústekercs » Csőben sült sonkás penne
» Sonkás burgonya-stangli » Sonkásgombóc » Sonkás túrófelfujt » Sonkás sajtos csiga


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.