Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás palacsintabatyu recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
8 db sós palacsinta,
25 dkg főtt sonka,
1 evőkanál liszt,
4 dl tejföl,
20 dkg gomba,
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld,
só,
bors,
olaj,
2 fej hagyma.

Elkészítés:
A sonkát felaprítom, tejföllel krémes masszává keverem. A palacsinták közepére egyenként tölteléket halmozok, batyúszerűen összefogom, fogpiszkálóval megtűzöm. A mártáshoz a hagymát megpirítom kevés olajon, hozzáadom a szeletelt gombát, a petrezselyemzöldet. Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, vízzel felengedem, fűszerezem és a többi tejfölt hozzákeverve felforralom. Kiolajozott jénaiba teszem a batyukat, körítem a mártással és sütőben átforrósítom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkaszelet sörtésztában » Tejszínes-sonkás tészta » Sonkás muffin » Sonkás nyári saláta
» Sonkás kelt kalács » Sonkás csirkemellfilé » Sonkás tésztasaláta » Sonkás pogácsa
» Diós-sonkás uborkasaláta » Sonkás túrófelfujt » Citromos sonkás tészta » Sonkás csirkeszelet
» Sonkás tepsis karfiol » Sonkás, sajtos sült zsömle » Sajtos-sonkás őzgerinc » Sonkás zöldbab


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.