Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-hagymás saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
egészséges, inkább savanykás alma
lilahagyma
trappista sajt
tartáros öntet
dió

Elkészítés:
Az almát megtisztítom, negyedelem, majd a magházat kivágom, de a héját rajta hagyom. Éles késsel vékony cikkeket vágok, amiket rögtön a kiszemelt tálba helyezek körkörösen, ízlésesen elrendezve. Az almacikkekre vékony karikára szeletelt lilahagymát rakok, 3-4 evőkanál tartáros öntetet locsolok, és meghintem reszelt sajttal. A sorrendet betartva addig ismétlem a műveletet, amíg a tálam engedi. A végén vastagon beterítem reszelt sajttal és egészséges, fél diószemekkel díszítem. A hűtőben legalább két órát pihentetem, hogy az ízek összeérjenek.

Tanácsok:
A hozzávalók a készítendő mennyiség függvényében tetszés szerint állíthatóak össze.
Nagyon finom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz saláta öntet » Hagymás paradicsomsaláta » Kiwisaláta » Cole slow saláta
» Svéd gombasaláta II. » Ananász saláta tojással » Jégsaláta Franciska módra » Sajtos-olívás fejes saláta
» Juhtúrós csirkesaláta » Grúz diós uborkasaláta » Juhtúrós paradicsomsaláta » Halas saláta
» Lecsósaláta » Egyszerű hússaláta » Májusi saláta » Olasz cukkínisaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.