Tutireceptek.hu fejléc

Almás pite 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
11 evõkanál liszt, 1 tojás, 3 evõkanál cukor, 2/3 csomag sütõpor, 15 dkg margarin. Töltelék: sok alma, sok fahéj, 3 marék cukor.

Elkészítés:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elõmelegített sütõben készre sütjük.


A receptet beküldte: magdolna23

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós-almás lepény » Almás krémes (Kata-féle) » Almás-pudingos sütemény » Almás krémes, sütés nélkül
» Almás-zabpelyhes cookies » Birsalmás pulykamell » Almás rántott sajt » Mesealmás
» Almás tepsis krumpli » Almás sajtsaláta » Belga almás kenyér » Mesés almás-túrós
» Almás-fahéjas kuglóf » Franciska almás lepénye » Almás máktorta » Almás pudingos lapok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.