Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás pite 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
11 evõkanál liszt, 1 tojás, 3 evõkanál cukor, 2/3 csomag sütõpor, 15 dkg margarin. Töltelék: sok alma, sok fahéj, 3 marék cukor.

Elkészítés:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elõmelegített sütõben készre sütjük.


A receptet beküldte: magdolna23

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás négerke » Almás tiramisu » Almás koktél » Almás-fahéjas ragacs
» Kekszes almás sütés nélkül » Almás-fahéjas piskóta » Almás káposztasaláta » Almás céklasaláta 2
» Gyors almás pite » Forró almás pite puncs » Almás-diós piskóta » Almás batyum
» Lakodalmas ludaskása » Belga almás süti » Almás-túrós süti » Almás cékla


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.