Tutireceptek.hu fejléc

Almás pite 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
11 evõkanál liszt, 1 tojás, 3 evõkanál cukor, 2/3 csomag sütõpor, 15 dkg margarin. Töltelék: sok alma, sok fahéj, 3 marék cukor.

Elkészítés:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elõmelegített sütõben készre sütjük.


A receptet beküldte: magdolna23

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors finom almás » Jutka almás krémese » Almás csirke II. » Almás meggyes túrós lepény
» Diétás almás palacsinta » Túrósalmás » Almás-lekváros pite » Almás morzsatorta
» Almás vöröske » Almás hússaláta » Almás körtés kalácspuding » Sajtos almás tojássaláta
» Almás keverős süti (gyors) » Tartalmas bableves » Almás croissant 1 » Almás csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.