Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos kukoricás csirke (2-3 adag) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 ek. olaj
25 dkg csirkemell filé
15 dkg konzerv ananász
15 dkg konzerv vagy fagyasztott kukorica
1 tasak valamilyen Carbonara alap
3 dl hideg tej
15 dkg sonkás felvágott

bors

Elkészítés:
A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon megpirítjuk ízlés szerint sózzuk, enyhén borsozzuk, majd a tasak tartalmát elkeverjük 3dl hideg tejjel és a húshoz öntjük. Miközben kevergetjük hozzáadjuk a kukoricát is. Felforraljuk majd beledobjuk a lecsepegtetett ananászkockákat. Újra felforraljuk, aztán mérsékelt tûzön, néha megkeverve készre fõzzük.(kb. 10 perc)

Tanácsok:
Párolt rizzsel vagy krokettel azonnal fogyasztható!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol csirke » Rakott csirkemell baconnel » Rántott csirkecombfilé » Fokhagymás csirkemáj sütve
» Csirke Orly módon » Norbis almás csirkemáj » Könnyű ebéd csirkehúsból » Ananászos tiramisu
» Csirkeleves gourmand módra » Mexikói csirkesaláta » Kefires csirkesaláta » Kivis-ananászos bólé
» Majoránnás csirkecombok » Hawaii csirkemell filé » Ananászos currys csirke » Mexikó csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.