Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos kukoricás csirke (2-3 adag) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 ek. olaj
25 dkg csirkemell filé
15 dkg konzerv ananász
15 dkg konzerv vagy fagyasztott kukorica
1 tasak valamilyen Carbonara alap
3 dl hideg tej
15 dkg sonkás felvágott

bors

Elkészítés:
A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon megpirítjuk ízlés szerint sózzuk, enyhén borsozzuk, majd a tasak tartalmát elkeverjük 3dl hideg tejjel és a húshoz öntjük. Miközben kevergetjük hozzáadjuk a kukoricát is. Felforraljuk majd beledobjuk a lecsepegtetett ananászkockákat. Újra felforraljuk, aztán mérsékelt tûzön, néha megkeverve készre fõzzük.(kb. 10 perc)

Tanácsok:
Párolt rizzsel vagy krokettel azonnal fogyasztható!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtpaplanos csirkemell » Sajttal sült csirkemell » Kukoricás rákleves » Csirke anyós módra
» Csirkés tálka » Hagymás-gombás csirkemáj » Csirkecomb borban sütve » Tojásban pácolt csirkemell
» Szecsuáni csirkemell » Sajtos töltött csirkemell » Tésztasaláta csirkemellel » Kukoricás muffin
» Nigella féle tepsis csirke » Csirkeleves gourmand módra » Tartáros csirkecombok » Házi csirkemájkrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.