Tutireceptek.hu fejléc

Ne hagyd abba csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
CSirke mell vagy comb
8 dkg liszt
1 teáskanál piros paprika
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
1 mokkáskanál majoranna
1 késhegynyi örölt kömény
2-3 gerezd fokhagyma
1 nagy fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejfel
1 evökanál olaj

Elkészítés:
A liszttel össze keverjük az összes füszert és az aprora vágott fokhagymát
A megmosott húst bele forgatjuk mintha paniroznánk enyhén zsirozott jénaiba bele rakjuk
a tetejére karikázzuk a nagy fej vörös hagymát.
A tejfölbe bele keverni az 1 evökanál olajat,
majd rá tenni a tetejére .Befedni alufoliával
50 percig igy sütni,utánna folia nélkul pirosra sütni
gáz sütö 3-as fokozat

Tanácsok:
nagyon finom pulykábol is vagy csirke szárnybol

a húst nem kell külön sózni

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: sisi59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkegöngyöleg » Tejfölös pikáns csirkecomb » Bundázott csirkefalatok » Sajtmártásos csirke
» Meggyes, sajtos csirkemell » Mustáros, mézes csirkecomb » Csirkemell rétegesen » Kapros csirke
» Csirkemájas zöldborsós hús » Görög Csirke » Ínyenc sajtos csirke » Sült rakott csirkemell
» Sajtos mandulás csirke » Rác csirkecomb » Kókuszos csirkecomb » Csirkemáj joghurtmártással


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.