Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonnyal bevonva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csirkemell, 3 ek vaj, 3 ek szárított tört tárkony, só, bors.

Elkészítés:
A melleket csontozza ki. A vajat párolja tálkában gőzön míg már nem sistereg, ekkor habját szedje le, a folyékony részt pedig szűrje át gézen vagy finom szűrőn, fogja fel csészében. Serpenyőben erősen melegítse fel , forgassa tárkonyba a csirkét, sózza-borsozza, majd a vajon süsse erős hőn oldalanként 2 percig. Vegye lejjebb a hőt, fedve süsse tovább kb. 25 percig, időnként megfordítva és tárkonnyal porozva.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell-"torta" » Csirkepaprikás másképp » Rozmaringos csirkecomb » Csirkés-gombás lasagne
» Csirkemájas tarja. » Argentin csirke » Piemonti csirke » Csirkejava leves
» Fokhagymás csirkecomb » Csirkés rakott tészta » Padlizsános csirke » Krumplisaláta csirkemellel
» Csirkebrassói » Almás csirkevagdalt » Rokfortos csirkecomb » Csirkemájjal töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.