Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonnyal bevonva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csirkemell, 3 ek vaj, 3 ek szárított tört tárkony, só, bors.

Elkészítés:
A melleket csontozza ki. A vajat párolja tálkában gőzön míg már nem sistereg, ekkor habját szedje le, a folyékony részt pedig szűrje át gézen vagy finom szűrőn, fogja fel csészében. Serpenyőben erősen melegítse fel , forgassa tárkonyba a csirkét, sózza-borsozza, majd a vajon süsse erős hőn oldalanként 2 percig. Vegye lejjebb a hőt, fedve süsse tovább kb. 25 percig, időnként megfordítva és tárkonnyal porozva.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás csirke » Csirkemell Mérő módra » Diétás vadas csirke » Rántott csirkecombfilé
» Borsos sajtos csirkemell » Csirkés-almás szendvics » Pikánsan pácolt csirkecomb » Zöldséges csirkezúza
» Tárkonyos csirkebecsinált » Tejszínes csirketokány » Serpenyős-babos csirkemell » Sajtkrémes-csirkés muffin
» Cukkinis csirke » Olaszos csirke » Csirkerakottas » Rántott csirke sütőben


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.