Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás paszuly II recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg nagyszemű tarkabab,
30 dkg savanyú káposzta,
2 fej vöröshagyma,
30 dkg füstölt oldalas,
fokhagyma,
pirospaprika,
babérlevél,
zsír,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A babot előző este beáztatom,másnap kevés vízzel magfőzöm az oldalassal,és a babérlevéllel.A zsírban megpirítom az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
A tejföllel jól elkeverem és a káposztás babbal átforralom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás lecsó » Káposztás pacal » Céklás káposztasaláta » Nagyikám káposztás húsa
» Káposztás pogácsa » Káposztás egytál » Káposztás sűlt oldalas » Káposztás lángos másképpen
» Nyers káposztasaláta » Káposztás céklasaláta » Káposztás csülök » Rántott káposztaszeletek
» Almás káposztasaláta » Kelkáposztás lasagne » Káposztás harcsa » Finom káposztás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.