Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás paszuly II recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg nagyszemű tarkabab,
30 dkg savanyú káposzta,
2 fej vöröshagyma,
30 dkg füstölt oldalas,
fokhagyma,
pirospaprika,
babérlevél,
zsír,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A babot előző este beáztatom,másnap kevés vízzel magfőzöm az oldalassal,és a babérlevéllel.A zsírban megpirítom az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
A tejföllel jól elkeverem és a káposztás babbal átforralom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi káposztasaláta » Káposztás juhtúrós nokedli » Reszelt káposztasaláta » Káposztás rúd
» Káposztás kiflik » Káposztasaláta paleo módon » Káposztás halleves » Savanyúkáposztás metélt
» KFC káposztasaláta » Káposztás-paszuly » Káposztás lángos másképpen » Káposztás hús
» Káposztás gombóc... » Amerikai káposztasaláta » Káposztás bab » Falusi paszulyleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.