Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás paszuly II recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg nagyszemű tarkabab,
30 dkg savanyú káposzta,
2 fej vöröshagyma,
30 dkg füstölt oldalas,
fokhagyma,
pirospaprika,
babérlevél,
zsír,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A babot előző este beáztatom,másnap kevés vízzel magfőzöm az oldalassal,és a babérlevéllel.A zsírban megpirítom az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
A tejföllel jól elkeverem és a káposztás babbal átforralom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás lepénykék » Apatini káposztás harcsa » Kelkáposztás csirke » Káposztás béles
» Káposztás böllértokány » Isteni káposztasaláta » Káposztás rúd » Káposztás pogácsa-finom
» Káposztás lencseleves » Káposztás-paszuly » Káposztás-sárgarépa saláta » Nagyikám káposztás húsa
» Paszuly-saláta » Káposztás rántotta.. » KFC káposztasaláta » Fóliás káposztás hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.