Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
Fejes káposzta (negyed fej reszelve)
paprika (szeletelve)
paradicsom (negyedelve)
lila káposzta (2-3 levél szeletelve)
uborka (szeletelve)
sárgarépa (reszelve)
fenyőmag (piritva)
öntet áll:
olivaolaj
pici só
2-3 greezd közepes fokhagyma kaparva
pici pirospaprika (szinezéknek)
2dl kefir

Elkészítés:
A hozzávalókat egy nagy tálba tesszük, fakanálal összekeverjük. Utána elkészitjük az öntetet: olivaolajon megfuttatjuk a fokhagymát, utána sózzuk, ha kihült belekeverjük a kefirbe (elkelhet egy picivel több olivaolaj) és kétujnyi pirospaprikával összekeverjük. Evvel az öntettel összekeverjük a salátát.
Adhatunk hozzá vajon megpárolt csirkemell csikokat is.

Tanácsok:
Az olajat és a fokhagymát kis lángon készitsük kb 1 perc és kész.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Black-Gold


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes céklasaláta » Mexikói csirkesaláta » Zöldsaláta csirkével » Káposztás lepény Ági módra
» Zöldséges tarhonyasaláta » Virslis zöldbabsaláta » Török gyümölcssaláta » Waldorfsaláta
» Csirkés Cézár-saláta » Fóliás káposztás hús » Téli vendégtál salátából. » Hideg tésztasaláta
» Almás hússaláta » Lilahagymás párizsi saláta » Kapros tésztasaláta » Friss saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.