Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsóval töltött karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 db paprika
2 db paradicsom

ételízesítő
2 fej hagymahagyma
1 tojás
1 kg karaj egészben
olaj

Elkészítés:
A lecsót a szokott módon elkészítem, a végén 1 tojással sűrítem. A karajt egészben veszem, ha csontos, kicsontozom, félbe vagy négybe vágom lapjára, hogy lapos szeletet kapjak. Fűszerezem, fokhagymát szelek rá, fóliát terítek rá, majd beleklopfolom a fűszert. Megtöltöm a lecsóval, olajozott alufóliába tekerem. 150-180 fokon kb. 1 órát sütöm, majd leveszem a fóliát, és még kb. 30 percig pirítom. Szeletelve tálalom.

Tanácsok:
A lecsót nem kell pépesre főzni, ezért csak a sütés igényel sok időt.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Katalin1962


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amerikai töltött csirke » Mustáros karaj » Tojással töltött fasírt » Töltött szűzpecsenye
» Gombás töltött kenyér » Töltött májas tojások » Bihari Töltött Burgonya » Tepsis karaj
» Nyári töltött cukkíni » Töltött sajtgolyó » Fokhagymás karaj » Töltött paradicsomgombák
» Töltött körte » Töltött kovászos uborka » Töltött burgonya májjal » Töltött húsos kifli


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.