Tutireceptek.hu fejléc

Lecsóval töltött karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 db paprika
2 db paradicsom

ételízesítő
2 fej hagymahagyma
1 tojás
1 kg karaj egészben
olaj

Elkészítés:
A lecsót a szokott módon elkészítem, a végén 1 tojással sűrítem. A karajt egészben veszem, ha csontos, kicsontozom, félbe vagy négybe vágom lapjára, hogy lapos szeletet kapjak. Fűszerezem, fokhagymát szelek rá, fóliát terítek rá, majd beleklopfolom a fűszert. Megtöltöm a lecsóval, olajozott alufóliába tekerem. 150-180 fokon kb. 1 órát sütöm, majd leveszem a fóliát, és még kb. 30 percig pirítom. Szeletelve tálalom.

Tanácsok:
A lecsót nem kell pépesre főzni, ezért csak a sütés igényel sok időt.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Katalin1962


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karajbatyu » Tonhallal töltött paprika » töltött pulykamell » Töltött oldalas
» Borsóval töltött karaj » Karaj Dávid király módra » Nyári töltött cukkíni » Töltött-rántott sajt
» Sajttal töltött virsli » Kakaós töltött copf » Töltött bundás » Sörös karaj
» Gombás rakott karaj » Hagymás töltött tojás » Bécsi töltött fánk » Töltött pulykatekercsek


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.