Tutireceptek.hu fejléc

Lecsóval töltött karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 db paprika
2 db paradicsom

ételízesítő
2 fej hagymahagyma
1 tojás
1 kg karaj egészben
olaj

Elkészítés:
A lecsót a szokott módon elkészítem, a végén 1 tojással sűrítem. A karajt egészben veszem, ha csontos, kicsontozom, félbe vagy négybe vágom lapjára, hogy lapos szeletet kapjak. Fűszerezem, fokhagymát szelek rá, fóliát terítek rá, majd beleklopfolom a fűszert. Megtöltöm a lecsóval, olajozott alufóliába tekerem. 150-180 fokon kb. 1 órát sütöm, majd leveszem a fóliát, és még kb. 30 percig pirítom. Szeletelve tálalom.

Tanácsok:
A lecsót nem kell pépesre főzni, ezért csak a sütés igényel sok időt.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Katalin1962


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött zsúrkenyér » Töltött kelkáposzta 2 » Bolognai töltött burgonya » Csirkehússal töltött alma
» Csokis töltött keksz » Sertéskaraj parasztosan » Göngyölt gombás karaj: » Diós hússal töltött alma
» Rakott karaj katamamamódra » Narancsos töltött keksz » Töltött "bundás" tojás » Túróval töltött husi
» Karaj bundában » Sajttal töltött körte » Karajba zárt csülök » Fóliában sült karaj


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.